سیدعابد کمانگر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در طرح هر مدرسه یک نهالستان، مدارس علاوه بر کارکردهای آموزشی و پرورشی، به نهالستانی برای تولید درختان بومی تبدیل می شوند.
وی تصریح کرد: در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل به منظور فرهنگ سازی در کاشت درخت، این طرح به همت هنرستان کشاورزی مهر و کارشناسی گروه های آموزشی و مدیران مدارس اجرا می شود.
معاون آموزشی مدیریت آموزش وپرورش روانسر ادامه داد: بر اساس این طرح هر دانش آموز یک نهال بلوط را به مدت یکسال در گلدان پرورش می دهد.
کمانگر با اشاره به لزوم همکاری مدیران و معلمان مدارس اضافه کرد: بذر درخت بلوط و نایلون محل رشد بذرها با هماهنگی مدیران مدارس در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد و وظیفه نگهداری از آن بر عهده دانش‌آموز و اولیا آن ها خواهد بود و پس از رشد بذر، بلوط در کوهپایه ها و زمین های اطراف محل سکونت دانش آموزان کاشته می شود .
وی اظهار کرد: هزینه تهیه نهال، بذر و نگهداری درخت‌ها رایگان است و دانش‌آموزان به عنوان جنگلبانان افتخاری از نهال ها مراقبت می‌کنند.
معاون آموزشی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان روانسر افزود: پس از کاشت، نهال مورد نظر به نام دانش آموز نامگذاری و شناسنامه دار می شود.
کمانگر، آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان با شرایط رشد و نمو بذر و نهال بلوط و نهادینه شدن فرهنگ صیانت از منایع طبیعی، پرورش روحیه مسوولیت پذیری و پاسداری از محیط زیست را از اهداف این طرح برشمرد.
وی گفت: در پایان اجرای این طرح از سوی مدیریت آموزش و پرورش و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان روانسر از دانش آموزان پرورش دهنده و جنگل بانان افتخاری تقدیر می شود.
شهرستان روانسر با 47 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
3033/7455 خبرنگار: یوسف فتاحی ** انتشار دهنده:فرزاد نویدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.