دکتر قباد محمدی روز دوشنبه در جلسه ساماندهی شرکت‌های توزیع کالاهای آرایشی و بهداشتی استان کرمانشاه در دفتر معاونت غذا و دارو افزود: طبق بند (پ) ماده هفتم از قانون احکام دایمی برنامه های توسعه کشور؛ هرگونه واردات تجاری، ذخیره سازی، توزیع، عرضه و فروش کالاهای دارویی، واکسن، مواد زیستی (بیولوژیک)، طبیعی و سنتی، مکمل های تغذیه ای، آرایشی، بهداشتی، غذایی و ملزومات و تجهیزات پزشکی که در سامانه رهگیری و کنترل اصالت طبق ضوابطی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام می کند، ثبت نشده باشد جرم محسوب می‌شود و با مجرم مطابق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲/۱۰/۳ برخورد می‌شود.
وی تاکید کرد: با توجه به قانون ذکر شده دریافت مجوز از معاونت غذا و دارو توسط شرکت های پخش کالاهای سلامت محور یک تکلیف قانونی است و اعراض از آن تخلف محسوب می شود.
محمدی اضافه کرد: همه شرکت های پخش مواد آرایشی و بهداشتی که فاقد مجوز فعالیت از سازمان غذا و دارو هستند می توانند تا ۲۵ اسفند ماه سال جاری برای دریافت مجوز فعالیت و معرفی مسوُول فنی و نیز دریافت مجوز مسوُول فنی به معاونت غذا و دارو مراجعه کنند.

به گفته معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اکنون در استان کرمانشاه ۲۸۱ کارخانه و واحد تولید مواد خوراکی و ۲۱ کارخانه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی فعال است.

وی اظهار داشت: همچنین در استان کرمانشاه اکنون هفت کارخانه تولید تجهیزات مصرفی پزشکی وجود دارد که کالاهایی از قیبل سرنگ، آتل، اسپکلوم و غیره را تولید می کنند و علاوه بر عرضه داخلی به کشورهای دیگر هم صادرات دارند.

او گفت: اکنون سه کارخانه تولید مواد دارویی در استان کرمانشاه فعالیت می کند که یکی از آنها در زمینه فرمولاسیون مواد نهایی و ۲ کارخانه دیگر در حوزه تولید مواد اولیه دارو فعال است. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.