اقبال حمیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فاضلاب 51 روستا در بالا دست سد وحدت (قشلاق) سنندج وارد این سد که منبع تامین آب شرب این شهر است، می شود.
وی با اشاره به اینکه 10 روستا از این تعداد نزدیک تر به این سد هستند، افزود: فاضلاب روستای سراب قامیش با 500 خانوار به صورت مستقیم وارد سد می شود اما فاضلاب دیگر روستاها به صورت غیر مستقیم وارد سد می شود.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان تاکید کرد: فاضلاب روستاهایی که فاصله بیشتری دارند و به صورت غیر مستقیم وارد سد می شود کمتر آلودگی دارد اما ورود مستقیم فاضلاب یک روستا، تهدیدی بهداشتی برای آب سد است.
حمیدی یادآور شد: فاضلاب سه روستا در بانه نیز به صورت مستقیم وارد سدی می شود که آب شرب این شهر را تامین می کند.
وی با اشاره به اینکه نزدیک به 6 ماه است برای ساخت تصفیه خانه فاضلاب 10 روستای اولویت دار بالادست سد وحدت سنندج مکانیابی کرده ایم، اضافه کرد: انتظار داشتیم تا امروز دست کم فعالیت ساخت این تصفیه خانه آغاز شده باشد اما آبفار (آب و فاضلاب روستایی) به دلیل کمبود اعتبار عملیات ساخت را آغاز نکرده است.
حمیدی یکی دیگر از مشکلات مرتبط با فاضلاب در شهر سنندج را مشترک بودن فاضلاب معابر با شهر دانست و گفت: در فصل بارندگی آب های سطحی وارد شبکه فاضلاب می شود و در قسمت هایی که درپوش ندارد نیز وارد خیابان می شود.
وی خواستار مدیریت چشمه های شهر سنندج شد و یادآور شد: با مدیریت و بهره گیری از آب های چشمه های شهر علاوه بر جلوگیری از هدر رفت آن از ورود آن به شبکه فاضلاب جلوگیری می شود.
6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.