اسحاق ابراهیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این زندانیان در کارگاه های تولیدی و صنایع دستی داخل و خارج از زندان (به صورت اعزام به کار) فعالیت داشته و از این طریق درآمد دارند.
وی با بیان اینکه این نوع کسب درآمد در قالب اشتغال مولد صورت می گیرد، افزود: بخشی از این درآمدها به حساب خانواده های زندانیان پرداخت و درصدی نیز به عنوان حق بیمه از درآمدشان کسر می شود.
ابراهیمی کمک به اشتغال مولد زندانیان را یکی از مهمترین راهکارها در مسیر هدفمند کردن مجازات حبس دانست و یادآور شد: برخی زندانیان بعد از گذراندن دوره حبس در همان واحدهای تولیدی به کار خود ادامه داده و امرار معاش می کنند.
مدیرکل زندان های کردستان گفت: در سه ماهه اول امسال، 788 نفر از مددجویان زندان های استان در کلاس های آموزش فنی و حرفه ای و صنایع دستی شرکت کردند که 542 نفر از آنان موفق به دریافت گواهینامه مهارت شدند.
ابراهیمی با اشاره به نقش مهارت شغلی در جلوگیری از گرایش به اعتیاد و سایر بزهکاری ها اظهار داشت: در حال حاضر مددجویان زندان های استان در بیش از 55 رشته فنی و حرفه ای و صنایع دستی در حال کسب مهارت هستند.
وی با بیان اینکه تمام سرفصل های مهارت آموزی در زندان های استان براساس نیاز بازار کار طرح ریزی شده است، اضافه کرد: رشته هایی که به مددجویان آموزش داده می شود در راستای مهارت افزایی و ایجاد کسب و کار برای آنان پس از آزادی از زندان است.
ابراهیمی افزود: رایانه، مکانیک خودرو، برق ساختمان، نقشه کشی، قالیبافی، تابلو فرش، ساخت سازهای سنتی، معرق کاری، منبت کاری و بنای ساختمانی از جمله رشته هایی است که به زندانیان آموزش داده می شود.
مدیرکل زندان های کردستان از ارائه 616 هزار و 767 نفر ساعت آموزش به مددجویان زندان های استان در سال 96 خبر داد و گفت: این آموزش ها در رشته های فنی و حرفه ای 473 هزار و 252 نفر ساعت، کشاورزی 117 هزار و 140 نفر ساعت، صنایع دستی 15 هزار و 75 نفر ساعت و خدمات 11 هزار و 300 نفر ساعت بود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه سال گذشته هشت هزار و 45 گواهینامه مهارت به زندانیان استان ارائه شد، یادآور شد: در سه ماهه نخست امسال 788 نفر از مددجویان در کلاس های آموزش فنی و حرفه ای و صنایع دستی شرکت کردند که 542 نفر از آنان پس از کسب مهارت و شرکت در آزمون موفق به اخذ گواهینامه فنی و حرفه ای شدند.
وی تاکید کرد: اداره کل زندان های کردستان در راستای انجام رسالت سازمانی خود با برنامه‌ریزی و رویکردی جدید، تمام تلاش خود را بکار گرفته تا با ارائه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و فراهم کردن زمینه اشتغال، موجبات بازگشت زندانیان به جامعه و توانمندسازی شان را فراهم کند.
6 زندان، 2 بازداشتگاه، یک کانون اصلاح و تربیت و یک اردوگاه کاردرمانی در استان کردستان فعالیت دارند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.