به گزارش خبرنگار ایرنا، جمشید تقی زاده روز چهارشنبه در دیدار با کانون های بازنشستگی کردستان اظهار داشت: دستور ویژه هیات دولت در این ارتباط و تلاش مستمر کارکنان صندوق بازنشستگی برای پرداخت به موقع و زودتر از موعد حقوق موثر بود.
وی با اشاره به اینکه دارایی های بازنشستگان بیت المال است، افزود: حقوق بازنشستگان حق مسلم آنها است و نباید در پرداخت آن تعللی صورت گیرد یا منتی گذاشته شود.
نقی زاده به وجود تبعیض در ساختارها اشاره کرد و یادآور شد: در تلاش هستیم نظرات کانون های بازنشستگی را به نمایندگان در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برسانیم تا در رابطه با قانون خدمات کشوری تصمیم درستی گرفته شود.
وی تاکید کرد: با وزرا در ارتباط هستیم و هماهنگی هایی صورت گرفته تا میزان تسهیلاتی که به کارکنان دستگاه ها پرداخت می شود همان میزان تسهیلات هم به بازنشستگان آن دستگاه پرداخت شود.
نقی زاده اظهار داشت: تاکنون تاکید بر ساخت مدرسه بوده و از این پس باید بر ساخت مکان و ایجاد خدماتی برای سالمندان و بازنشستگان هم از سوی خیرین تاکید شود.
وی با اشاره به تحویل زمینی از سوی شهرداری برای ساخت خانه امید در سنندج گفت: اگر تفاهم نامه ساخت به صندوق ارسال شود قول می دهم یک ساله خانه امید سنندج ساخته شود.
رئیس شورای کانون های بازنشستگی استان کردستان هم در این نشست گفت: 21 هزار و 647 بازنشسته در استان کردستان وجود دارد که 12 هزار و 870 نفر آنها از اداره آموزش و پرورش، سه هزار و 460 نفر از دانشگاه علوم پزشکی و مابقی از سایر ادارات بازنشسته شده اند.
همایون جنتی افزود: کلاس های آموزشی در حوزه آلزایمر، بیماری های سالمندان و ورزش و تغذیه برای بازنشستگان برگزار شده است.
وی اظهار داشت: کلید احداث خانه های مهر و امید در کردستان زده شد اما بعد از 11 سال با اینکه در بسیاری از استان های دیگر حتی 2 خانه امید ایجاد شده اما کردستان از آن بی بهره است.
خانه امید مجهز به بخش های مختلفی همچون کانون خدمات مشاوره، خانه سلامت، مرکز ادبی، هنری، کافی ‏نت، کافی شاپ، سالن ورزشی، مرکز فعالیت های قرآنی، خانه آموزش به ویژه در حقوق شهروندی، واحدهای ‏مشاوره و کاریابی، واحد فناوری اطلاعات است که به مجموعه ای بزرگ برای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ‏بازنشستگان کشوری تبدیل شده است.
جنتی اضافه کرد: چیزی که ما را رنج می دهد پایین بودن حقوق دریافتی ما نیست بلکه وجود تبعیض و اختلاف میزان حقوق است.
وی با اشاره به قانون خدمات کشوری که در سال 86 تصویب شد گفت: ما نیاز به اصلاح قانون نداریم بلکه همان قانون اگر به درستی اجرا شود مشکلات حل می شود.
رئیس شورای کانون های بازنشستگی استان کردستان افزود: یک میلیارد تا یک میلیارد و 500 میلیون ریال از طریق کانون های بازنشستگی به بازنشستگان تسهیلات پرداخت می شود.
رئیس کانون بازنشستگان علوم پزشکی هم در این دیدار با اشاره به اینکه پیش از هر چیز انتظار یک بازنشسته تکریم است، گفت: هزینه های بیمه تکمیلی با تاخیر عودت داده می شود و به همین دلیل تامین هزینه های میلیونی بیمارستان برای یک بازنشسته سخت است.
عزیزالله صلاحی پیشنهاد داد: شرکت بیمه تکمیلی تغییر کند و با شرکتی که از خدمات بهتری برخوردار است قرارداد بسته شود.
وی اظهار داشت: خدمات بیمه سلامت هم از نظر ویزیت، معاینه ادواری، دارو و امکانات مطلوب نیست.
وی ضمن اینکه خواستار پوشش فرزندان بازنشستگان شد، افزود: چرا در پرداخت های بیمه عمر هم تفاوت های زیادی دیده می شود و ضروری است در قالب صندوق بازنشستگی میزان پرداختی ها یکپارچه شود.
6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.