به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مرادنیا عصر شنبه در کارگروه تخصصی اشتغال کردستان با حضور فرمانداران شهرستان ها اظهار داشت: تعارف را کنار گذاشته و با ارگان ها و بانک های کارشکن برخورد خواهیم کرد، زیرا این اعتبارات دولتی فرصت بسیار خوبی برای اشتغالزایی است.
وی افزود: جازه ندهیم افراد تنگ نظر برای حوزه اشتغال استان تصمیم بگیرند؛ چرا که تا رویه ارائه تسهیلات اشتغالزایی تغییر نیابد هیچ نتیجه ای عائد مردم نخواهد شد.
استاندار کردستان با بیان اینکه در بحث پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر و پایدار روستایی عملکرد قابل قبولی نداریم، یادآور شد: باید تا آخر خرداد امسال اعتبارات تخصیصی به متقاضیان پرداخت شود.
مرادنیا خواستار رفع مشکل در بدنه کارشناسی دستگاه ها و بانک های استان شد و اضافه کرد: باید پاسخگوی مردم و متقاضیان دریافت تسهیلات باشیم و در این راه تلاش خود را به کار گیریم.
وی اظهار داشت: اگر مشکل اشتغال در روستاها برطرف شود موضوعی به نام مهاجرت به حاشیه شهرها و آسیب های اجتماعی نخواهیم داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز گفت: تاکنون در بخش اشتغال پایدار روستایی پرداخت شده و تا پایان خرداد امسال باید به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برسد.
حسین فیروزی با بیان اینکه تکلیف همه طرح ها باید تا ۳۰ خرداد مشخص شود، تاکید کرد: چنانچه طرح های معرفی شده با بانک ها دارای نواقصی هستند، نسبت به رفع این مشکلات اقدام و با طرح های فاقد مشکل نیز عقد قرارداد صورت گیرد.
وی یادآور شد: بانک ها کارشناسی ها را سرعت بخشند و طرح هایی را که قابل پرداخت نیست تا هفت تیرماه به کمیته فنی عودت داده شود تا نسبت به رفع نواقص آن اقدام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از تغییر در دستورالعمل های پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در کشور خبر داد و گفت: بانک ها باید از این انعطاف پذیری استفاده کرده و روند پرداخت تسهیلات را سرعت بخشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان هم اظهار داشت: بررسی طرح های اشتغال فراگیر و روستایی بسیار کند بوده و تاکنون ۲ هزار و ۳۶ طرح با اعتبار یک هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال در سامانه کارا و در بحث اشتغال فراگیر ثبت شده است.
برهان صلواتی اضافه کرد: از این میزان، به ۲۳۸ طرح و در مجموع ۱۶۷ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه به ۲۴۸ طرح در بخش اشتغال روستایی ۱۴۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است، یادآور شد: تاکنون پرداخت ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات مصوب شده است.
صلواتی سهم استان از اشتغال روستایی را ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال آن ابلاغی اواخر سال گذشته و مابقی نیز چند روز اخیر به کردستان تخصیص یافت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان نیز گفت: تاکنون ۳۱۶ طرح در بحث گردشگری به بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات معرفی شده که ۱۳۰ طرح آن با مبلغ ۲۲۰ میلیارد ریال مربوط به بانک کشاورزی است.
سیدمحسن علوی افزود: به ۳۷ طرح گردشگری ثبت شده در سامانه کارا، ۱۲ میلیارد و ۳۳۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.
همچنین سه تن از مدیران بانک ها نیز، عدم ارائه وثیقه مناسب برای پرداخت تسهیلات از سوی متقاضیان، زمان بر بودن برخی استعلامات و عدم مراجعه بعضی از متقاضیان را از جمله مشکلات روند کار بانکها برای ارائه تسهیلات اشتغال عنوان کردند.
دولت در سه حوزه منسجم برای رفع مشکلات اشتغال در کشور به صورت ویژه ورود کرده است. سهم استان کردستان از اشتغال فراگیر6 هزار و 420 میلیارد ریال، اشتغال پایدار روستایی 2 هزار و 600 میلیارد ریال و مشاغل خانگی 335 میلیارد ریال است.
7355/ 3020
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.