بختیار مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این ایستگاه تحقیقاتی بذر گیاهان مرتعی در شهرستان قروه راه اندازی شده و ظرفیت تولید سالانه 70 تُن بذر گیاهان مرتعی را دارد.
وی اضافه کرد: این ایستگاه در زمینی به مساحت 200 هکتار راه اندازی شده و در آن بذر گیاهان بومی و محلی مانند ماشک، یونجه، چاودار و اسپرس تولید و تکثیر می شود.
مرادی یادآور شد: بذرکاری و انجام عملیات کپه کاری در مراتع ضمن افزایش تولید میزان علوفه می تواند میزان جذب آب باران را در مراتع بیشتر کرده و از فرسایش خاک جلوگیری کند.
وی گفت: در صورت استفاده از تمام ظرفیت های این مرکز، کردستان می تواند بذر مرتعی استان های همجوار را نیز تامین کند.
سرپرست اداره مراتع و امور بیابان منابع طبیعی کردستان افزود: با توجه به مرغوبیت خاک و شرایط آب و هوایی مراتع این استان یکی از غنی ترین مراتع کشور بوده و در مجموع یک هزار و 830 گونه گیاهی در آن رشد می کند.
مرادی تاکید کرد: 20 درصد از مراتع استان کردستان جزو مراتع درجه یک (متراکم) است که در این مراتع سالانه بیش از 450 کیلوگرم علوفه خشک تولید می شود 80 درصد مابقی نیز مراتع درجه 2 (نیمه متراکم) تشکیل می دهد.
از مساحت 2 میلیون و 937 هزار هکتار استان کردستان، بیش از 60 درصد آن شامل یک میلیون و 587 هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می دهد و میزان جنگل های این استان 374 هزار هکتار است.
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.