به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن بیگلری شامگاه دوشنبه در نشست با جمعی از کسبه و بازاریان این شهر مرزی اظهار کرد: برخی خواسته بازاریان به حق و قانونی است که تحقق آن از سوی مسئولان با جدیت پیگیری می شود ضمن اینکه هیاتی هم در وزارت کشور در حال مسائل و مشکلات این صنوف هستند.
وی با بیان اینکه 10 درصد مردم بانه از سرمایه های این شهر برخوردار هستند، افزود: 90 درصد مردم روزانه و از طریق فعالیت های مرتبط با مرزها امرار معاش می کنند ضمن اینکه بیشتر جوانان تحصیل کرده نیز بیکار هستند.
بیگلری تاکید کرد: سرمایه گذاران بانه ای از برترین خیرین مدرسه ساز کشورند که در 6 سال اخیر 90 درصد مدارس با سرمایه های ایشان در بانه ساخته شده است.
وی با بیان اینکه مصوبه طرح ساماندهی مبادلات مرزی کارشناسی شده نیست، یادآور شد: دولت براساس نیازها باید این مصوبه را بومی سازی کند.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بازاریان نیاز به تشکیل شورای بازار دارند تا مطالبات و خواسته های خود را از طریق این شورا برای بهتر به نتیجه رسیدن، پیگیری کنند.
وی از مالکان واحدهای صنفی و پاساژ داران بانه ای خواست اجاره بهای مغازه ها را کاهش دهند تا فعالان اقتصادی و بازاریان در پرداخت آن مشکل نداشته باشند.
به گزارش ایرنا، بازگشایی معابر موقت مرزی، لغو مصوبه طرح ساماندهی مبادلات مرزی و توجه به اقشار ضعیف (کولبران) از مهمترین خواسته های اصناف، بازاریان و افرادی که از طریق فعالیت های مرزی امرار معاش می کنند، است.
شهر بانه 2 بازارچه موقت مرزی گله سوره و هنگه ژاله دارد که بدنبال اجرای طرح ساماندهی مبادلات مرزی بسته شده اند و همه فعالیت های مرزی از طریق بازارچه مرزی سیرانبند انجام می شود.
شهرستان بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج واقع شده است.
7469/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.