به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مرادنیا عصر دوشنبه در اولین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان در سال 97، اظهار کرد: باید از شعار زدگی خارج و واقع بینانه و عمل گرایانه، حل مشکلات را دنبال کنیم.
وی خواستار حضور مسئولان استان در میان مردم شهرهای مختلف و آشنایی با مشکلات آنان شد و افزود: همگی تلاش کنیم از نزدیک در جریان مشکلات مردم از جمله قشر جوان قرار بگیریم و با آنان ارتباط بیشتری داشته باشیم.
مرادنیا به جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان اشاره کرد و یادآور شد: به دلیل آنکه در برگزاری این جلسات و اجرای مصوبات آن پراکنده کاری وجود دارد، خروجی مناسبی نداشته است.
استاندار کردستان تاکید کرد: برنامه های این ستاد باید متمرکز و به گونه ای باشد که بدانیم در مقابل قشر مطالبه گر جوان، چه کارهایی را باید انجام دهیم و چه کارهایی نباید انجام شود.
مرادنیا در ادامه بحث طرح کارورزی را بسیار مهم دانست و گفت: باید با استفاده از این طرح، جوانان را با بازار کار آشنا کنیم چرا که انگیزه آنان را برای ورود به این بازار بسیار بیشتر می کند.
وی با بیان اینکه نیاز است جوانان موفق را به جامعه معرفی کنیم، اضافه کرد: معرفی الگوها، روحیه یاس و ناامیدی را از جوانان را از میان می برد و آنان را به سمت کار و فعالیت هدایت می کند.
استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل حاشیه نشینی در شهرها اشاره کرد و افزود: حاشیه نشینی بار منفی ندارد و انسان های شریفی در این مکان ها زندگی می کنند اما خدمات شهری و امکانات در حد مناسب و معقولانه در این مناطق ارائه نمی شود.
مرادنیا یادآور شد: وظیفه داریم رفع مشکلات حاشیه شهرها را در اولویت قرار دهیم ضمن آنکه به حاشیه نشینی به عنوان یک نکته منفی نگاه نکنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان هم در این جلسه گفت: پیشنهاد می شود در هر یک از جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان، موضوعی خاص بررسی و افرادی متخصص برای ارائه راهکار دعوت شوند.
بهرام نصراللهی زاده با بیان اینکه در این صورت است که به درک درستی از مشکلات جوانان می رسیم، افزود: باید خلاهای مربوط به حوزه جوانان را شناسایی و وظایف دستگاه ها را در رفع این مشکلات تقسیم بندی کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان هم با بیان اینکه سال گذشته سه خانه جوان در سنندج افتتاح شد، اظهار کرد: حدود ۵۰ میلیارد ریال برای احداث سه خانه جوان دیگر در شهرهای سقز و بانه اختصاص داده شده است.
حامد جولایی افزود: اعتباراتی که در سال جاری برای حوزه جوانان در نظر گرفته شده نسبت به سال های گذشته بیشتر و چشمگیرتر است.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ سمن در استان کردستان فعالیت دارد، یادآور شد: تلاش داریم با کمترین اعتبارات، بیشترین کمک را به توسعه سمن ها و حوزه جوانان داشته باشیم.
جولایی خواستار برگزاری جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان به صورت ماهیانه شد و گفت: آماری از عملکرد دستگاه های اجرایی در ایجاد اشتغال، سلامت و ازدواج نداریم که امیدواریم ادارات و سازمان ها همکاری بیشتری با ستاد و دبیرخانه داشته باشند.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان هم ظرفیت جوانان را برای توسعه استان بسیار بالا دانست و گفت: نگاه جوان محوری را باید در کارها نهادینه کنیم.
کژال فتاحی تاکید کرد: نیاز است فرصت ها را برای هدایت جوانان در جهت کارآفرینی و نقش آفرینی آنها در جامعه فراهم کنیم و این مهم همکاری دستگاه ها و مسئولان را می طلبد.
وی در ادامه به برنامه های هفته جوان نیز اشاره و اظهار کرد: از ۸ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۸ برنامه در حوزه جوانان در استان کردستان برگزار می شود.
مدیرکل بهزیستی کردستان نیز در این جلسه گفت: در سال گذشته برای ۲۲۰ زوج جوان زیر پوشش این سازمان جهیزیه تهیه شد.
سید صباح قریشی اضافه کرد: ۳۰ مرکز مشاوره زیر نظر بهزیستی فعالیت دارند که به طور رایگان در زمینه های مختلف به جوانان مشاوره می دهند.
معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان هم گفت: سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد ریال در حوزه اشتغال فراگیر جوانان هزینه شد.
شاهرخ اردلان منش با اشاره به اینکه سال گذشته ۹ هزار و ۶۰۰ نفر در سامانه کارورزی ثبت نام کردند، یادآور شد: امسال هم حدود یک هزار کارفرما برای جذب ۸۰۴ جوان استان اعلام آمادگی کرده اند.
همچنین سه تن از مدیران سمن ها هم در این جلسه ضمن انتقاد از آمار بالای بیکاری و عدم توجه دستگاه ها و ادارات به حوزه جوانان، خواستار توجه مسئولان استان به این قشر و تلاش آنان در زمینه ایجاد اشتغال برای جوانان شدند.
از جمعیت یک میلیون و 603 هزار نفری کردستان، حدود 425 هزار نفر معادل ۲۶ درصد آن را جمعیت جوان 15 تا 29 سال تشکیل می دهند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.