رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به کسب رتبه نخست درصد تحقق واردات کود، عنوان کرد: در سالجاری کردستان موفق به کسب رتبه نخست در واردات کود شد.
به گزارش ایلنا، کریم ذوالفقاری در سومین جلسه ستاد تغذیه که در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی کردستان برگزار شد، اظهار داشت: بحث تغذیه اهمیت ویژهای در افزایش عملکرد محصولات کشاورزی داشته و بیش از ۶۰ درصد از اراضی استان از لحاظ فسفات فقیر هستند.
به گفته وی، کشاورزی دیم در استان کردستان تابع عوامل بعد از کشت مناسب از جمله بذر باکیفیت، عملیات زراعی خوب و پس از آن عملیات داشت مناسب است.
ذوالفقاری تصریح کرد: متاسفانه مدیریت بر مرزعه در کشاورزی دیم بسیار محدود است و آنچنان تاثیری در افزایش عملکرد محصول نخواهد گذاشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بیان داشت: در زمان کشت باید از کودهای پاییزه و هم بهاره، کود ازته، نیتراته و فسفاته استفاده کرد.
وی افزود: بیش از ۹۰ درصد کود مصرفی باید در زمان کشت استفاده شود، چون زمینی که از لحاظ عناصر رویشی فقیر باشد قطعا بدون کمک انسانی نمیتواند عملکرد خوبی را داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به کسب رتبه نخست درصد تحقق واردات کود، عنوان کرد: در سالجاری کردستان موفق به کسب رتبه نخست در واردات کود شد.
ذوالفقاری خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری هیچ کشاورزی در صورت مراجعه به مراکز توزیع کود، دست خالی بر نخواهد گشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: باتوجه به اینکه سال زراعی ۹۵-۹۶ یکی از بدترین سالهای قرن برای کشاورزی استان بود اما ما توانستیم با کمک روشهای تغذیهای مناسب خسارتهای ناشی از کمبود بارندگی و سرمازدگی را جبران کنیم.
وی در پایان با بیان اینکه ترویج و آگاهیبخشی به کشاورزان میتواند در بحث مصرف کود بسیار موثر باشد، اظهار داشت: ترویج در بخش کشاورزی همواره موثر بوده و در این موضوع نیز قطعا راهگشا خواهد بود که امیدواریم مروجین جهاد کشاورزی بتوانند بیش از پیش در این مسیر به کشاورزان کمک کنند.