محمدصالح احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان محصول از 578 هزار هکتار از اراضی استحصال می شود که گندم با 764 هزار تُن پیش بینی در 522 هزار هکتار سطح اراضی دیم و 34 هزار هکتار اراضی آبی زیر کشت بالاترین محصول را به خود اختصاص داده است.
وی میزان پیش بینی برداشت جو را 25 هزار تُن عنوان کرد و افزود: طی سال زراعی جاری کشاورزان استان سه هزار و 590 هکتار از اراضی آبی و 23 هزار و 180 هکتار از اراضی دیم را زیر کشت برده اند.
وی ادامه داد: 2 هزار هکتار برای تولید کلزا زیر کشت رفته است و پیش بینی می شود سه هزار تُن از این محصول برداشت شود.
به گفته وی، به علت بارندگی نامناسب در فصل پاییز و سرمازدگی در اوایل فصل بهار به مزارع گندم خسارتی وارد شده و این مساله موجب کاهش برداشت محصول می شود اما در صورت مساعد بودن شرایط و بارندگی مناسب بهاره امکان افزایش تولید این محصول وجود دارد.
وی اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، پیش بینی شده خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در مراکز خرید امسال نیز بدون دخالت واسطه ها انجام شود.
کشت گندم در استان کردستان هر سال در اواخر شهریور و اوایل مهر شروع می شود و برداشت آن در اواخر خرداد و اوایل تیر سال بعد به 2 صورت مکانیزه و سنتی انجام می شود.
استان کردستان به دلیل داشتن بیش از یک میلیون و 110 هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی به ویژه گندم در غرب کشور به شمار می رود و جایگاه سوم کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.
3034/6108
** خبرنگار: حسن حسین زاده/**انتشار دهنده: امید بهمنی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.