اسدالله حاتم زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هر سال به منظور نظارت بر قیمت ها و کنترل بازار برنامه نظارت تشدید و بازرسی های محسوس و نامحسوس افزایش می یابد.
وی با اشاره به اینکه نصب برچسب قیمت بر روی اجناس یک برنامه جدی و ضروری است، اظهار کرد: همه فروشنگان ملزم به اجرای آن هستند و نبود قیمت بر روی کالا تخلف محسوب می شود.
وی نبود برچسب قیمت بر روی اجناس و اطلاع رسانی قیمت برای مشتری بصورت مبهم را یکی از موارد محوری و مهم در برنامه بازدید بازرسان دانست که به عنوان یکی از موارد تخلف واحد صنفی محسوب می شود.
به گفته حاتم زاده مردم نسبت به درج قیمت بر روی کا لا حساسیت لازم را داشته باشند و در صورت نبود برچسب و خودداری فروشنده از نصب قیمت مراتب را به شماره تلفن 124 گزارش دهند.
وی افزود: اکیپ های مشترک اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت بیجار از تاریخ 10 اسفند 95 تا 15 فروردین 96، بصورت روزانه از تمام فروشگاه ها و مغازه های شهرستان بارزسی به عمل آورده و نظارت مستمر خواهند داشت.
او اظهار کرد: با تشدید نظارت بر اصناف، نمی توان بصورت 100درصدی از تخلفات جلوگیری کرد، ولی جهت تکمیل این نظارت ها، مردم هم می توانند مواردی که از نظر عرف بازار یا مشابه قیمت های عموم بازار نیست و یا تخلفی مشاهده می کنند به اتاق اصناف گزارش دهند.
حاتم زاده گفت: جهت تنظیم بازار آخر سال، 47 واحد صنفی در طرح فروش فوق العاده با نصب بنر مشخص خواهند شد و اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت تا مردم بتوانند نیاز های خود را از این فروشگاه ها و مغازه های مورد نظر تهیه کنند.
وی در خصوص نارضایتی مردم نسبت به حق الزحمه های متفاوت در آرایشگاه ها نیز افزود: هیچ افزایش و یا تفاوت هزینه ای در آرایشگاه ها نداشته ایم و اگر اختلاف هزینه ای در قسمتی از شهر با کلیت شهر وجود دارد، تخلف است و مردم درصورت پرداخت اضافی بابت هر دلیلی می توانند شکایت کنند.
او نسبت به رعایت حقوق شهروندی و برخورد صحیح فروشندگان و تخلفات رفتاری دور از شئون مردم توسط فروشندگان اظهار کرد: از زمانی که بحث رعایت حقوق شهروندی اطلاع رسانی شده است تا کنون بیش از 18 فقره شکایت مردمی ثبت و مورد رسیدگی قرار گرفته است.
حاتم زاده به برخی هزینه های اضافی در برخی رستوران ها نیز اشاره کرد و گفت: هیچ حق سرویسی نباید در رستوران های شهر از مشتری دریافت شود و مردم برای هر نوع خدمات و محصولاتی که دریافت می نمایند فاکتور تهیه کنند.
وی در ادامه به موضوع دست فروشان و بازار روز پرداخت و افزود: بازار با دست فروش و بازار روز هیچ مخالفتی ندارد.
رئیس اتاق اصناف بیجار با تشریح آسیب های اقتصادی و اجتماعی جمعه بازار در گذشته گفت: ما با جمعه بازار مخالف هستیم ، اما پیشنهاد دادیم که این جمعه بازار در قالب یک بازارچه هفتگی در طول هفته برگزار شود، تا دستفروشان واقعی و دوره گردها هم بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند.
وی افزود: در مدتی که جمعه بازار در شهر بیجار برپا بود، بیش از 160 واحد صنفی، جواز کسب خود را باطل و از شهرستان بیجار مهاجرت کردند که علت اصلی بیشتر این معضل، وجود جمعه بازار بود.
حاتم زاده گفت: اگر یک یا چند صنف در شهر تخلف می کند، نباید به حساب چهار هزار واحد صنفی قانونمند نوسته شود.
در شهرستان بیجار حدو چهار هزار واحد صنفی و تولیدی وجود دارد.
تنها شهرک صنعتی این شهرستان با ظرفیت بیش از 50 واحد تولیدی و خدماتی، هم اکنون حدود 10 واحد فعال است و اغلب بخاطر فروش کم و نبود سرمایه درگردش تعطیل شده است.
**خبرنگار: سید باقر سبحانی /**انتشار دهنده: امید بهمنی
** برای آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان به کانال زیر بپیوندید:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.