به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندح، سید جمیل احمدی در جلسه شورای مهارت و فناوری شهرستان کامیاران اظهار داشت: «شناسایی فرصتهای شغلی» از اهداف اصلی تدوین سند توسعه مهارت استان کردستان با رویکرد محلی و منطقهای است.
احمدی گفت: در این میان جایگاه ویژه آموزشهای فنی و حرفهای در توسعه اشتغال را نمیتوان نادیده گرفت و با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای آموزشی این سازمان حرفهآموز در تربیت نیروهای متخصص همسو با نیاز بازار باید گفت این جایگاه میتواند نوید بخش رونق تولید و گامهای موثر در جهت اشتغالهای پایدار باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان بیان کرد: با توجه به اینکه امروزه تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد یکی از الزامات رسیدن به توسعه است، سند توسعه مهارت با رویکرد محلی و منطقهای و با اهداف شغلی مدون را می توان اقدامی آگاهانه در راستای ایجاد روشهای هدفمند اشتغالزایی و صرفهجویی در هزینهها با تربیت نیروهای ماهر و توانمند قلمداد کرد و اینگونه در راستای داشتن توسعه پایدار قدمهای مؤثری برداشت.
وی ایجاد روشهای هدفمند و صرفهجویی در هزینهها را از اولویتهای این سند قلمداد و تاکید کرد: استفاده از ظرفیتهای نیروی انسانی دارای دانش و مهارت، یکی از الزامات برای رسیدن به توسعه پایدار است.
احمدی لازمه کارآفرینی دولتها را تقویت و ایجاد محورهای کارآفرین دانست و تصریح کرد: سند توسعه مهارت با رویکرد محلی و منطقهای بهدنبال شناسایی فرصتهای اشتغالزایی با توجه به نیازهای بازار است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان حرکت آموزش در دنیا را در راستای مهارتآموزی و توسعه آن عنوان کرد و افزود: در هر حوزه و رشتهای که شخص وارد میشود، داشتن مهارت، اولویت اصلی موفقیت در آن حوزه است.
وی در خصوص اهمیت تدوین این سند در شهرستانها، خاطرنشان کرد: شناسایی فرصتهای شهرستان و تبدیل آن به اشتغال و مزیتهای رقابتی از اهداف تدوین سند بوده که اگر تمامی اطلاعات مرتبط احصاء شوند کار به صورت عملیاتی انجام گرفته و موجبات تغیر مسیر آموزش و اشتغال را فراهم میکند.
احمدی اذعان داشت: باید در تدوین سند توسعه آموزشهای مهارتی با رویکرد محلی و منطقهای در سطح استان به ظرفیتهای دستگاههای اجرایی توجه شود و مزیتهای نسبی در منطقه و هر شهرستان در تدوین این سند در راستای کارایی آن مد نظر قرار گیرد.
46