مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان گفت: براساس تفاهم نامه منعقد شده بین آموزش و پرورش استثنایی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان در تابستان سال جاری اوقات فراغت ۸۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه دوره ابتدایی غنی سازی میشود.
سهیلا شیخی اظهار داشت: این تفاهم نامه با هدف غنی سازی اوقات فراغت و ایجاد زمینه مثبت و مساعد تقویت فعالیت های آموزشی و فرهنگی در قالب آموزش غیر رسمی به دانش آموزان با نیازهای ویژه امضا شده است.
وی اضافه کرد: زمینه سازی بهرهمندی از فرصت های یکسان برای این دانش آموز دختر و پسر با نیاز ویژه دوره ابتدایی دارای آسیب بینایی، شنوایی، معلول جسمی حرکتی، چند معلولیتی و دارای نیاز ویژه ذهنی با شرکت در فعالیت های آموزشی و مهارتی مراکز فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فراهم شده است.
شیخی با بیان اینکه در شرایط کنونی جامعه غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان با فعالیت های مفرح و پرمحتوا نیاز ضروری محسوب می شود افزود: فراهم آوردن بسترهای مناسب تربیتی و رشدی، آموزش مهارتهای فردی و اجتماعی، تزریق روحیه امید و نشاط، افزایش قدرت تجسم و کنجکاوی از طریق آموزش و بازی از خدمات کانون پرورش فکری به دانش آموزان با نیازهای ویژه است.
وی یادآور شد: در این مراکز با استفاده از روش های غیرمستقیم و مکمل فراگیری مفاهیم هنری، ادبی و مهارت های اجتماعی به دانش آموزان آموزش داده میشود و قدرت تمرکز، اعتماد به نفس و خلاقیت های آنان ارتقا یافته و پرورش روح و ذهن علاوه بر ابعاد جسمانی دانش آموزان با نیازهای ویژه در اولویت قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: با تقویت مهارت های دانش آموزان با نیازهای ویژه صرف نظر از محدودیت آنها می توان توانمندیها و ظرفیتهای ارزشمند در زمینه های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی را در آنان به شکوفایی رساند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان با بیان اینکه مهارت آموزی برای این کودکان که در زمینه های چون قصه، داستان و نقاشی از استعدادهای خوبی برخورار هستند یک اصل است، گفت: با ارائه آموزش هایی در قالب برنامه های جذاب و شاد به کودکان با نیازهای ویژه گام بزرگی در آموزش این گروه سنی برداشته میشود.
شیخی اظهار داشت: آموزش رفتارهای صحیح اجتماعی و مهارت های زندگی به کودکان و آگاه سازی خانواده ها از برنامه های مهمی است که با بهره گیری از ظرفیت های کانون پرورش فکری تلاش داریم در راستای تحول در آموزش به دانش آموزان با نیازهای ویژه از آن بهره ببریم.
در حال حاضر ۴۰ هزار کودک و نوجوان در سطح استان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند که در ۲۰ مرکز ثابت و چهار کتابخانه سیار روستایی آموزش میبینند.
۷۳۴۹ / ۳۰۳۴