به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد امین زاده روز شنبه در شورای فرهنگ عمومی اظهار داشت: آبگرم سالوک، غار شوی، قرآن های خطی و دیگر ظرفیت هایی که در زمینه گردشگری داریم ناشناخته مانده و شرایط برای تقویت زیرساخت ها فراهم نیست.
وی با اشاره به کمرنگ شدن گردشگری تجاری بانه افزود: با توجه به اینکه تا حدود زیادی آمار مسافران تجاری در یکسال اخیر کاهش یافته باید جایگرینی برای این بخش از حوزه گردشگری داشته باشیم.
امین زاده اضافه کرد: مشکل مالکیت حمام های تاریخی هنوز حل نشده و اطراف این بناهای قدیمی برای جلوگیری از ورود کارتون خواب ها نیاز به حصار کشی دارد که تاکنون در این زمینه اقدامی نشده است.
وی یادآور شد: در شرایط فعلی هیچکدام از روستاهای بانه قابلیت جذب گردشگر را ندارند چرا که ظرفیت های گردشگری در روستاها ناشناخته مانده است.
امین زاده با اشاره به ایجاد نمایشگاه دائمی محصولات فرهنگی و هنری در شهرستان گفت: باید زمینه توسعه بخش فرهنگی فراهم شود و با ایجاد نمایشگاه دائمی تولیدات صنایع دستی، فرهنگی و هنری این بخش نیر فعال شود.
وی افزود: محوطه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، بخشی از هتل شار و طبقه اول ساختمان پایانه ها برای ایجاد نمایشگاه دائمی پیشنهاد شده که با توافق مالکین یکی از این مکان ها به عنوان نمایشگاه دائمی محصولات فرهنگی بانه معرفی می شود.
سرپرست فرمانداری بانه در بخش دیگری با اشاره به مشکلات نویسندگان در زمینه چاپ کتاب یادآور شد: با توجه به هزینه های بالای چاپ و ناتوانی بسیاری از نویسندگان در این زمینه باید کتاب نویسندگان بانه ایی با همکاری و مساعدت شورای اسلامی شهر و شهرداری چاپ و در نمایشگاه دائمی محصولات فرهنگی عرضه شود.
به گزارش ایرنا، آبگرم روستای سالوک، قرآن های تاریخی روستاهای نجنه، شوی و هفتاش، سد بانه، غار قدیمی شوی و حمام های خدری و مرزبانان از مهمترین جاذبه های گردشگری شهرستان بانه هستند.
شهرستان مرزی با 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
7469/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.