محمد صالح احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال زراعی جاری کشت بهاره در مزارع این استان با حدود 15 تنوع محصول زراعی و جالیزی انجام می شود و محصول نخود با 110 هزار هکتار بیشترین میزان سطح کشت را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: سیب زمینی با 9 هزار هکتار، گلرنگ با سه هزار هکتار، خیار با 2 هزار و 300 هکتار، گوجه فرهنگی با یک هزار و 250 هکتار و چغندر قند با یک هزار و 100 هکتار در رتبه های بعدی قرار دارند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: هندوانه، بادمجان، خربزه و برخی محصولات جالیزی دیگر نیز توسط بهره برداران کردستانی در بهار کشت می شود.
وی یادآور شد: هم اکنون کشت بهاره با نخود و گلرنگ آغاز شده و بقیه محصولات نیز با فروکش شدن بارندگی ها آغاز و این روند تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد.
احمدی گفت: همچنین سازمان جهاد کشاورزی در راستای افزایش محصولات بهاره حدود 100 تن نخود اصلاح شده و 22 تن گلرنگ تهیه و به شرکت های توزیعی تحویل داده است.
وی افزود: همچنین این سازمان در راستای حمایت از کشاورزان 20 هزار تن انواع کودهای شیمیایی بهاره تهیه کرده که در حال حمل به استان است.
به گزارش ایرنا، این استان یک میلیون و 220 هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل 896 هزار و 235 هکتار اراضی دیم معادل 88 درصد و 121 هزار اراضی آبی معادل 12 درصد دارد.
کردستان سه میلیون و 199 هزار راس دام سبک و سنگین، 13 میلیون قطعه انواع طیور و 116 هزار کندوی زنبور عسل دارد و جمعیت بهره بردار کشاورزی آن 115 هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود 2 میلیون و 400 هزار تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند که 320 هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی مربوط به بخش زراعت است.
عمده محصول زراعی این استان گندم با حدود 800 هزار تُن در سال است و عمده محصول تولیدی باغی نیز توت فرنگی با حدود 48 هزار تُن است.
کردستان دارای 43 هزار هکتار باغ است و حدود 577 هزار هکتار اراضی آبی و دیم این استان زیر کشت گندم و جو رفته است.
7349/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.