صنعت پوشاک ایران هم اکنون حداقل ۲۸۰ هزار نفر اشتغال مولد در این صنعت دارد و می تواند طی برنامه ششم ۶۰۰ هزار شغل جدید برای صنعت پوشاک ایجاد نماید.

به گزارش جی پلاس، انجمن صنایع پوشاک ایران در واکنش به نامگذاری سال ۹۶ بعنوان سال حمایت از تولید ملی و اشتغال، اعلام کرد: رونق تولید ملی که به فرمایش رهبر انقلاب نیازمند «نیروی انسانی» «سرمایه گذاری» و «ابزار کار پیشرفته» است، خوشبختانه در صنعت پوشاک در سطح قابل توجهی «بالفعل» موجود است. صدها هزار اشتغال موجودو دهها هزار واحدهای خرد، کوچک و متوسط تولید پوشاک در کشور موید نظر رهبر عظیم الشان می باشد.

اما آنچه موجب رکود موجود این صنعت شد، عدم پاسخگوئی به نیاز وخواسته های این صنعت رو به رشد درگذشته بود. صنعتی که در دهه هفتاد توانمندی خود را در رقابت با پوشاک ترکیه در بازار اروپا به اثبات رساند،آنچنان ازحمایت به موقع دولت بی نصیب ماند، که نه تنها سهم بالقوه و بالفعل خود در بازار جهانی را از دست داد، بلکه مع الاسف بازار پرمصرف داخلی اش را نصیب رقبای خارجی نظیر چین وترکیه کرد.

تشکیل کارگروه راهبردی صنعت پوشاک در سال ۱۳۹۳ باحضور نمایندگان بخش خصوصی، دانشگاهی و دولتی به دستور مقام محترم وزارت صنعت، معدن و تجارت نخستین گام در جبران بی مهری های گذشته بود، که اقدام مهم این کارگروه  تدوین نخستین سند راهبردی صنعت پوشاک شد. 

طرح تاسیس شهر ویژه پوشاک به وسعت ۱۵۰ هکتار درحاشیه اتوبان تهران – قم  برای احداث ۳۰۷ واحد صادراتی تولیدپوشاک، مراکز عرضه مستقیم (اوت لت)، مدارس بین المللی طراحی و تکنولوژی دوخت، پیشنهاد ساماندهی واردات پوشاک براساس حفظ منافع ملی به وزارت صنعت، معدن وتجارت و التزام نمایندگان نشان های خارجی پوشاک مبنی بر تعهد تولید حداقل ۲۰درصد از واردات پوشاک در داخل کشور و تعهد صادرات  ۵۰ درصد از آن، والزام به فروش مستقیم پوشاک وارداتی در فروشگاه های زنجیره ای مجهز به صندوق فروش متصل به درگاه سازمان امورمالیاتی نیز از جمله اقداماتی بوده که از سال ۹۴ با تشکیل این انجمن در دستور کار قرار گرفته است.

 طرح ایجاد ۵۰۰ واحد مستقل تولید صنعتی پوشاک در سراسر کشور با حمایت معاونت روستائی نهاد ریاست جمهوری و سازمان صنایع کوچک و همزمان با آن تاسیس شرکت های پشتیبانی  در استانها به منظورآموزش و

راه اندازی کارگاهها و تامین مواد اولیه، و هم چنین ایجاد نشان ملی و تأسیس فروشگاه های زنجیره ای به روش نوین در داخل و خارج از کشور بعنوان سکوی فروش پوشاک تولیدی کارگاه های جدید التأسیس و موجود نیز  بخشی از ۲۴ برنامه عملیاتی سند راهبردی صنعت پوشاک است که در شرف اجراست.

انجمن پوشاک با تاکید بر اینکه صنعت پوشاک ایران هم اکنون حداقل ۲۸۰ هزار نفر اشتغال مولد در این صنعت دارد و می تواند طی برنامه ششم ۶۰۰ هزار شغل جدید برای صنعت پوشاک ایجاد نماید، تصریح کرد:در»، «سهم کلان بالقوه و از دست رفته صادرات پوشاک با درنظر گرفتن مزیت جغرافیائی راه جاده ای به بازار پرمصرف پوشاک اروپا»، و «نیروی انسانی بالنده بیکار»، همه اینها سرمایه گذاری در این رشته پول ساز جهانی را  در این کشور توجیه می نماید.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.