فرهاد رئیسی دهکردی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هزینه اجرای طرح برجهای دوقلو مازاد بر توان مالی شهرداریست افزود: برای حل این مشکل باید از توان بخش خصوصی ، ظرفیتهای سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیا، استانداری و ادارات تامین کننده منابع مالی استان بهره گرفت.
وی ادامه داد: در این طرح باید کاربریهای مختلفی به اقتضای نیاز امروز شهر دیده شود و طرح را به سمتی برد که با ایجاد نگرشهای مثبت، برای سرمایه گذار جاذبه های اقتصادی ایجاد کند.
رئیسی بیان کرد: تمامی ادارات نظیر راه و شهرسازی،نظام مهندسی، شورای شهر و شهرداری باید با بهره گیری از تیم کارشناسی قوی و تعریف کاربریهای جدید برای برجهای دوقلو، شهرداری را از این وضعیت نجات دهند.
وی در ادامه با بیان اینکه برخی طرحهای شهری فاقد پیوست فرهنگی است تاکید کرد: شهرکرد بستر و بافت فرهنگی مطلوبی دارد و برای حفظ این بافت باید شهرسازی و اجرای طرحها بر پایه فرهنگ مردم تدوین و اجرا شود.
این عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه از شهرک منظریه با عنوان نماد ساخت و سازهای جدید شهری نام برد و اظهار کرد: با وجود اهمیت این شهرک، پس از پنج سال از آغاز سکونت در این منطقه ،کماکان ساده ترین مشکلات زیرساختی آن حل نشده است.
فرهاد رئیسی دهکردی نبود ایمنی در ساختمانها، نبود فضای سبز، خیابانهای آسفالت و کمبود امکانات شهری دیگر را از مشکلات زیرساختی در منظریه برشمرد.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات اساسی در این راستا برخورد با پیمانکار متخلف ،بررسی نواقص از سوی دفتر فنی استانداری، اداره کل راه و شهرسازی و واگذاری سریعتر مدیریت آن به شهرداری است.
رئیسی بیان کرد: البته با وجود اینکه این شهرک هنوز تحویل شهرداری نشده است اما برخی خدمات نظیر حمل و نقل درون شهری و آتش نشانی در این منطقه ارائه می شود.
وی ادامه داد:منظریه به دلیل برخورداری از تپه های مناسب بهترین مکان برای توریست کوهنوردی است.
رئیسی افزود: با اتصال این شهرک به کمربندی شمال شهرکرد، می توان براحتی این منطقه را از بن بست خارج کرد و از ترافیک در میدان مادر میرآباد غربی تا حد زیادی کاست.
وی همچنین اظهار کرد: برای رونق کسب و کار در غرب شهرنیز می توان بدنه شهری را به سمت منظریه، مهدیه و چالشتر سوق داد و برخی ادارات و نهادهای شهری را در این مناطق مستقر کرد.
این عضو شورای شهر برخی مشکلات کنونی شهرکرد را نشات گرفته از مدیریتهای گذشته عنوان کرد و افزود: بروز مشکلاتی نظیر تصرف زمینهای کوره ای، برم پهنه و ساختمان زاگرس میرآباد ریشه در شورای شهر و انتخاب شهردار 13سال گذشته دارد که تاکنون شهرداری را درگیر کرده است.
رئیسی بیان کرد: اگر در آن زمان ،سازمانهای نظارتی درست عمل کرده و خاطیان و زمین خواران را به پای میز محاکمه می کشاندند وضعیت شهر به این مرحله نمی رسید.
وی حل مشکلات کنونی را درگرو تغییر سبک مدیریتی در شهرداری و ایجاد منابع درآمدی جدید برای توسعه شهر عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی برج های دوقلو از سال 93 در 6 هزار مترمربع زمین با پیش بینی 26طبقه در میدان بسیج شهرکرد آغاز شد و مقرر بود این برج ها به بزرگترین مراکز خرید و تجاری استان و نماد شهر شهرکرد تبدیل شود، اما این طرح با 650 میلیارد ریال بدهی به بانک عامل متوقف شده است.
شهرداری شهرکرد در حال ارائه خدمت به 200 هزار نفر جمعیت ساکن در این شهر و شهرک های الحاقی مهدیه، چالشتر ، میرآباد و منظریه است.
خبرنگار:شکوفه سلیمانی
8125
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.