به گزارش ایرنا، علی کاظمی باباحیدری روز چهارشنبه در نخستین گردهمایی 'هم اندیشی صنعت با دانشگاه' در شهرکرد اظهار کرد: ارتباط واقعی صنعت با دانشگاه تنها راه تحقق برنامه ها و سیاست های اقتصاد مقاومتی با شعار 'اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال' از سوی مقام معظم رهبری است.
به گفته وی، در بسیاری از کشورهای دنیا دانشگاهها بخش اعظم مشکلات اقتصادی و اشتغال را رفع کرده اند و می طلبد تا ایران نیز با تعامل دانشگاه و صنعت، گام های اساسی در این خصوص بردارد.
وی افزود: برغم برگزاری همایش های بسیار در ایران طی سال های گذشته، اما اعتماد واقعی بین دانشگاه و بخش صنعت ایجاد نشده بود.
کاظمی باباحیدری ادامه داد: نمایندگان مجلس با همت و تلاش مسائل و مشکلات بخش تولید را پیگیری و برای رفع آنها تصمیم گیری می کنند.
نماینده مردم شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار افزود: قانون و برنامه های بسیار زیادی در کشور وجود دارد، اما متاسفانه دولت ها در امور اجرایی خود از این برنامه ها انحراف دارند و شاید حدود 40 درصد این برنامه ها و قانون را رعایت می کنند.
کاظمی با بیان اینکه بدلیل استفاده نکردن از تکنولوژی جدید هزینه تولید در کشور بالاست، افزود: دستگاههای دولتی و اجرایی در انجام قانون و برنامه های دولت با یکدیگر هماهنگ نیستند.
به گفته وی، برخی از هموطنان در خارج از کشور فعالیت های بسیار موفق اقتصادی و علمی دارند که زمینه و بستر فعالیت آنان در کشور مهیاست که می توانند برای انجام فعالیت های خود به کشور بازگردند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: ارتباط دو سویه آموزش عالی با صنعت می تواند توسعه اقتصادی را در کشور بدنبال داشته باشد.
سیامک سلیمانی دشتکی اظهار کرد: دانشگاهیان باید نیاز صنعت کشور و تکنولوژی جدید را شناسایی و نیروی متخصص و ماهر را برای فعالیت در صنعت تربیت کنند.
یک فعال اقتصادی نیز در این نشست گفت: با وجودی که همه معتقد به ارتباط دوسویه دانشگاه و صنعت هستیم ولی همچنان در بحران بسر می بریم.
حمیدرضا نیکی افزود: دانشگاهها باید نیاز آموزشی خود را مطابق با شرایط روز سنجیده و براساس جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا آن را عرضه کنند.
به گزارش ایرنا، نخستین گردهمایی 'هم اندیشی صنعت با دانشگاه' با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت و فعالان بخش صنعت و معدن و دانشگاهیان در اتاق بازرگانی شهرکرد برگزار شد، این گردهمایی با هدف تسهیل و ارتباط دوسویه دانشگاهیان و صنعتگران برگزار شد.
بنابر گزارش سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری هم اینک یکهزار و 200 واحد تولیدی و صنعتی در این استان وجود دارد.
خبرنگار: نرگس کریمی**انتشار:جهانبخش صفری
7361/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.