حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام روز سه‌شنبه در دیدار با مدیر و جمعی از کارکنان صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر این استان افزود: نظام اسلامی نظام مستضعفین، پا برهنه‌ها و محرومین به شمار می‌رود و روح آن مظهری از  محرومیت‌زدایی و فراهم کردن رفاه و آسایش برای همه مردم به ویژه برای قشر محروم جامعه است.

وی با انتقاد از نحوه عملکرد برخی از مسئولان تصریح کرد: فاصله گرفتن برخی از مسئولان از مردم منجر به بدبین شدن آنها به نظام اسلامی می‌شود از همین رو باید تا می‌توان از چنین رفتارهایی دوری گزید و اصل نظام را برای مردم تبیین کرد.

نکونام با بیان اینکه روح اسلام، آدم‌پروری و انسان‌سازی است، تصریح کرد: انسان پرورش یافته در مکتب اسلام تبعیض، ظلم و تضییع حقوق دیگران را نمی‌پذیرد و خود را در برابر جامعه اسلامی مسئول می‌داند که این موضوع باید بیش از پیش مد نظر مسئولان قرار گیرد.

امام جمعه شهرکرد، کار فرهنگی و تبیین دستاوردهای نظام اسلامی را ۲ اقدام ضروری برای انتقال پیام اسلام و انقلاب به مردم دانست و اظهار داشت: باید تا می‌توان روح نظام را برای مردم تعریف و  شادابی‌ها، دستاوردها و زیبایی‌های نظام را تبیین کرد.

نکونام خاطرنشان کرد: عده‌ای با عملکرد خود مردم را ناامید می‌کنند که این روحیه استکباری و خودبینی جایگاهی در نظام اسلامی ندارد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: نظام واقعی ما، آرمان‌های امام و شهدا و رهبری و پاکان این مجموعه است و بی‌شک اصل نظام پاک است و باید این موضوع را هر چه بتوانیم برای مردم تبیین کنیم تا مردم بد عمل کردن‌ها را به حساب نظام نگذارند. 

نکونام در ادامه با اشاره به اهمیت کار برای قشرهای محروم و خدمت‌گذار جامعه، افزود: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر باید ملاحظاتی برای کشاورزانی که سن بالا و یا بیماری خاص دارند و از کارافتاده هستند لحاظ کند و نگذارد این افراد مدت‌ها در صف انتظار برای بازنشستگی بمانند.

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر از سال ۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده است اما اهداف و برنامه‌های این صندوق تاکنون به خوبی محقق نشده است.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در این ۱۴ سال که از اجرای طرح بیمه کشاورزان می‌گذرد باید زمینه آرامش و آسایش کشاورزان فراهم شده باشد اما در استان ما از ۳۳ هزار کشاورزی که بیمه شده است تاکنون ۲ هزار نفر توانسته‌اند از خدمات بیمه بهره‌مند شوند و مستمری بگیرند که نشان می‌دهد ۳۱ هزار نفر همچنان انتظار می‌کشند.

نکونام افزود: مشکلات و خلاهای قانونی در صندوق بیمه روستاییان وجود دارد که می‌طلبد قانون‌گذاران و نمایندگان مجلس آن را برطرف کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار داشت: تاکنون بیش از ۳۳ هزار نفر از کشاورزان و عشایر استان در این صندوق عضو شده‌اند و بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از خدمات بازنشستگی و سایر مزایای صندوق استفاده می‌کنند.

جعفر شاه‌بندری افزود: تاکنون حدود ۳۵ درصد از جامعه هدف در استان بیمه شده‌اند که برای سهولت در عضویت در این صندوق به ازای هر بخش یک کارگزاری در مراکز بخش ها راه‌اندازی شده است.

صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر از سال ۱۳۸۴ در کشور تشکیل شد اما چون در آن زمان این صندوق تنها مختص به روستاییان و عشایر بود، مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۰ تصویب کرد تا این صندوق به ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر نیز خدمات‌رسانی کند که این قانون در نهایت در سال ۱۳۹۵ به مرحله اجرا رسید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.