سیدهاشم فاطمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آلودگی محیطزیست منجر به آلودگی منابع آبی به ویژه سفرههای آب زیرزمینی میشود و این موضوع تهدیدی برای سلامت مردم است.
وی، رهاسازی زبالههای خانگی و صنعتی در طبیعت را از عوامل مهم آلودگی آب عنوان کرد و گفت: علاوه بر این، جذب سموم و کودهای شیمیایی، فاضلابهای خانگی و صنعتی و مزارع پرورش ماهی از دیگر عوامل آلودگی آب در استان به شمار میرود که نیازمند برنامهریزی برای رفع این چالش هستیم.
فاطمی با بیان اینکه امکان رفع آلودگی از منابع آب آلوده وجود ندارد، تصریح کرد: این موضوع اهمیت احداث کارخانه بازیافت را به یک ضرورت تبدیل کرده است چرا که با وجود کمآبی و خشکسالی اگر منابع آب موجود نیز آلوده شود، با بحران مواجه میشویم.
کارشناس مسائل آب چهارمحال و بختیاری، آب آلوده را عامل بروز ۸۰ درصد بیماریها عنوان کرد و افزود: در برخی مناطق نیترات بالای آب کیفیت آن را تحت تاثیر خود قرار میدهد و باید منابع آب سطحی جایگزین منابع زیرزمینی شود.
به گزارش ایرنا، مدیریت پسماند یکی از ضروریترین محورهای توسعه پایدار محسوب میشود.
تولید انواع پسماند در زندگی انسانها امری اجتنابناپذیر بوده و بیشک بی توجه کافی به این موضوع میتواند تاثیر بسیاری در تخریب محیط زیست و طبیعت داشته باشد.