حجت الاسلام مهدی طاهری روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این تعداد ۳۰۰ مبلغه خواهر هستند که در برپایی مجالس فرهنگی مذهبی و روضه خوانی ویژه بانوان در این مناطق حضور خواهند داشت.
وی هدف از استقرار مبلغان در مساجد، تکایا و حسینیه های مناطق مختلف استان را ترویج فرهنگ عاشورایی ، بازگو کردن صحیح واقعه کربلا و پاسخگویی به سوالات شرعی اعلام کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال وبختیاری افزود: از این تعداد کارشناس دینی و مذهبی ۸۰۰ مبلغ به فعالیت های فرهنگی و بازگو کردن احکام و نهضت عاشورا در قالب طرح هجرت و بومی مشارکت دارند.
طاهری، زمان فعالیت مبلغان اعزامی را دهه نخست ماه محرم اعلام کرد و گفت: محل اسکان و خانه های عالم نیز برای مبلغان اعزامی در نظر گرفته شده است.
وی از شناسنامه دار کردن و صدور کد فعالیت برای مبلغ و مبلغه دینی، مذهبی در این استان خبر داد و اظهار کرد: ۸۰۰ مبلغ و ۳۰۰ مبلغه دارای پروانه شناسایی در سامانه جامع اعزام مبلغ (سجام) ثبت نام و کد دائم دریافت کرده اند.
طاهری افزود: مبلغان بیشتر در مناسبت های مختلف از جمله در ماههای محرم و رمضان، ایام ارتحال حضرت امام (ره) ، ماه صفر، اعیاد شعبانیه، ایام فاطمیه، دهه فجر، بعثت و دیگر مناسبت های ملی و مذهبی در طول سال فعالیت دارند و در امور فرهنگی و تبلیغی با سازمان تبلیغات اسلامی همکاری میکنند.
وی برگزاری مراسم عزاداری در مساجد، حسینیه ها و هیات های مذهبی و توجه به برنامه های قرآنی را از اهداف اصلی فعالیت های تبلیغی مبلغان دانست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: ارتقای کیفی برنامههای عزاداری و تبیین معارف اسلامی همچون اعتقادات، اخلاق اسلامی، احکام و سیره معصومین (ع) و توجه به امر به معروف و نهی از منکر از دیگر فعالیتهای تبلیغی مبلغان اعزامی است.
به گزارش ایرنا، استان چهارمحال و بختیاری با حدود ۹۴۵هزار نفر جمعیت در ۴۰ شهر و ۸۵۰ روستا و آبادی دارد.
در ماه های محرم و صفر بیش از یک هزار و ۷۰۰ هیات مذهبی در چهارمحال و بختیاری در آیین های عزاداری شرکت می کند.
۶۱۹۹/۲۰۹۷