مدیران عامل و یا سرپرستان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به حدی در تعریف و تمجید از وزیر ورزش با هم رقابت می کنند که این مساله دستمایه تمسخر هواداران تیم رقیب می شود.
گروه ورزشی جی پلاس؛ دو باشگاه پرسپولیس و استقلال که دولتی و زیرنظر وزارت ورزش و جوانان اداره می شوند، به اندازه ای دچار نابسامانی مدیریتی شده که هواداران خود را شاکی و کلافه کرده اند. اظهارات هر یک از مدیران این دو باشگاه و حمایت شدید از شخص وزیر که کاملا مشخص است جنبه رئیس و مرئوسی دارد، باعث می شود تا هواداران رقیب همین تمجیدها و به به چه چه های بیخودی را سوژه کنند و تیم مقابل را وابسته به وزارت، دولت و بعضا نهادهای بالاتر معرفی کنند.
مدیران دو باشگاه البته چاره ای جز تعریف و تمجیدهایی که خالی از رنگ تملق و چاپلوسی هم نیست، ندارند. آنها سرنوشت مدیران قبلی را دیده اند و به خوبی می دانند در قوانین اداری - دولتی به اندازه موهای سرشان تبصره و ماده از جمله قانون منع بکارگیری بازنشستگان و ... هست که می توان به سادگی آنها را از کار برکنار کرد و آب هم از آب تکان نخورد. به همین دلیل به جای تمرکز بر عملکردشان برای محکم کردن جایگاه خود دست به چنین رفتار ناپسندی می زنند.
مدیریت فعلی هر دو باشگاه در این زمینه با هم رقابت خوبی داشته اند. از یک سو صدری با اظهارات مدح آمیز سجادی را مورد تمجید قرار داده و به نوعی خودش مقابل هواداران قرار گرفته و از سوی دیگر آجورلو حمایت های وزارت ورزش را (البته با توجه به قطعی شدن حکمش و سرپرست نبودن با دوز پایین تر) می ستاید! پیش از این اشخاصی مانند عرب و انصاری فرد در جناح سرخ ها و سعادتمند و مددی در سمت آبی ها چنین وظیفه ای را بر عهده داشته اند!
صدری در آخرین نشستن مطبوعاتی خود نقش سجادی را در تامین بدهی به کالدرون چنان پررنگ کرده بود، که انگار نه انگار دو باشگاه دولتی و از آن وزارت هستند. در شرایطی که اجازه خصوصی سازی و استفاده درست از درآمدهای فوتبال به این دو باشگاه داده نمی شود، تامین هزینه هایش مگر وظیفه جایی جز وزارت ورزش است؟ همین صحبت صدری دستمایه هواداران استقلال شده تا این نوع حمایت را نشانه جانبداری وزارت از پرسپولیس بدانند.
معکوس این اتفاق نیز در گذشته رخ داده جایی که اشخاصی مانند سعادتمند و مددی با به میان کشیدن ارقام و یا کمک های سلطانی فر برای بازگشت استراماچونی و ... هواداران پرسپولیس را به این نتیجه رسانده بودند که اراده ای فراقانونی برای حل مشکلات استقلال وجود دارد.
مدیران به جای رسیدگی به خواسته های هواداران، بیشتر سعی بر این دارند که دل بالا دستی ها به طور مشخص وزیر ورزش را به دست بیاورند، حال این که تجربه نشان داده محبوب ترین مدیران در نزد هواداران در این سالها اشخاصی مانند گرشاسبی و طاهری بوده که به منافع باشگاه بیش از روابط و ضوابط اهمیت داده اند و البته حاصل این عملکرد هم برکناری با وجود موفقیت بوده است. با این حال اگر همین امروز یک نظرسنجی در بین هواداران پرسپولیس برگزار شود، مسلما مجموع آرای تمام گزینه ها به اندازه طاهری و گرشاسبی نخواهد بود. امثال مددی و سعادتمند هم هرگز محبوبیتی بین هواداران استقلال نداشتند و ندارند.