به گزارش ایرنا حبیب مومیوند عصر شنبه در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با بیان اینکه توجه به زیرساخت های گردشگری از جمله ایجاد راههای دسترسی مناسب، ایجاد هتل، مجتمع تفریحی، توریستی و خانه های بوم گردی در شهرستان در حال انجام است افزود: هشت میلیارد و 500 میلیون ریال برای توسعه اطراف حرم حیقوق نبی(ع) اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: همچنین 10 میلیارد ریال نیز برای روستاهای هدف گردشگری کهنوش، اشتران و گشانی و 10 میلیارد ریال برای ساخت سوله برای اشترمل اختصاص داده شده است.
مومیوند با اشاره به ظرفیت های ویژه این شهرستان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: این شهرستان 23 درصد صنایع دستی استان را به خود اختصاص داده که این ظرفیت بالایی است که به گفته کارشناسان، این شهرستان یک قطب گردشگری در استان و حتی کشور است.
وی به احیای سفال فرسفج با توجه به قدمت بالا و فعالیت های انجام شده در این زمینه اشاره کرد و افزود: احیای صنایع دستی دیگری در گذشته در این شهرستان وجود داشته که اکنون به فراموشی سپرده شده است که در این راستا صنایع دستی همچون جاجیم که بازار فروش خوبی در کشور دارد در دستور کار قرار گرفته است.
توی ادامه داد: همچنین احیای تپه ریواسیجان به عنوان یک ظرفیت مهم گردشگری حائز اهمیت است که این امر مهم نیز یکی از اولویت های شهرستان در حوزه گردشگری است.
مومیوند با اشاره به برپایی نمایشگاه عکس از بخش های مختلف اشتغالزایی، ظرفیت های گردشگری و میراث فرهنگی این شهرستان بیان کرد: برگزاری جشنواره گردو، مبل و منبت و فرش تویسرکان نیز با هدف معرفی شهرستان به خوبی انجام شد.
وی با تاکید بر اینکه سرکان یک باغ شهر به تمام معنا است گفت: نقاط مختلف شهرستان در زمینه های مختلف گردشگری و میراث فرهنگی بسیار توانمند است.
شهرستان تویسرکان دارای 221 اثر تاریخی، فرهنگی است و از ظرفیت های بالای گردشگری برخوردار است.
تویسرکان در 90 کیلومتری استان همدان واقع شده است.
7523/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.