مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان عصر دوشنبه در این آئین گفت: عملیات اجرایی ساخت این هتل در سال 92 آغاز شد و در طول حدود چهار سال و با 100 میلیارد ریال سرمایه گذاری به بهره برداری رسید.
علی مالمیر افزود: این طرح بدون استفاده از تسهیلات بانکی اجرا شد و با احداث آن برای 15تن به صورت مستقیم و 20 تن به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه این هتل آپارتمان با مساحت 250 متر مربع و در زیربنای یک هزار و 125مترمربع احداث شده است، اظهار کرد: این هتل دارای 15 واحد آپارتمان است و با افتتاح آن 50 تخت هتلی به ظرفیت هتل های استان افزوده شد.
وی با تاکید بر اینکه با افتتاح این هتل تعداد هتل های فعال همدان به 12مورد رسید، گفت: ظرفیت هتل های استان برای میزبانی از رویداد فراملی انتخاب همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا در سال 2018 و میزبانی وزاری گردشگری 34 کشور آسیایی و اعضای وابسته به سازمان جهانی گردشگری مطلوب است.
به گزارش ایرنا، هم اکنون بیش از یک هزار و 300 تخت هتلی در استان همدان وجود دارد و این رقم با افتتاح هتل های در دست ساخت به افزون بر سه هزار و 500 افزایش می یابد.
استان همدان در سال 2018 به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است و در سال 2018 میزبان وزرای گردشگری 34 کشور آسیایی و بیش از 500 عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری خواهد بود.
استان همدان که در دامان کوه الوند پهنه گسترانیده با تمدن سه هزار ساله از کهن‌ ترین شهرهای جهان است و به واسطه دارا بودن بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی و گردشگری، در سال 85 با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران معرفی شد.
این استان با دارا بودن آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی همچون تپه هگمتانه، کتیبه های گنجنامه، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان و جاذبه های طبیعی همچون غار علیصدر هم‌ اکنون به عنوان پنجمین شهر گردشگری کشور شناخته می‌ شود.
1181/2090
خبرنگار: الهام تدین**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.