مصطفی آزادبخت روز شنبه در نشست اعضای کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان اظهار داشت: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از کمیسیون های حساس و حیاتی است چرا که نتایج این نشست ها نقش مثبت و موثری در رونق تولید دارد.
وی اضافه کرد: سیاست دشمن راکد کردن حوزه تولید بوده در حالیکه سیاست کشورمان رونق تولید، ایجاد کسب و کار و خلق فرصت های شغلی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اظهار داشت: با توجه به اینکه هنوز صورت مساله قاچاق برای ما مشخص و جمع بندی شده نیست باید در گام نخست مسیرهای نفوذ و راه های ورود و خروج کالای قاچاق را بررسی و آشکار کرد.
وی ادامه داد: برخی کالاها از بیرون کشور و برخی از تولیدات داخل استان نیز وارد چرخه قاچاق می شود که این کالاها باید دسته بندی شده و راه های قاچاق کالا مسدود شود.
آزادبخت خواستار استفاده بهینه از سامانه های تعریف شده برای هر یک از دستگاه های اجرایی شد و گفت: ناهماهنگی بین برخی از دستگاه ها در برخورد با کالای قاچاق وجود دارد به این صورت که سازمان صمت مجوز ماینر صادر می کند در مقابل نیروی انتظامی از آن به عنوان کالای قاچاق یاد کرده و برخورد میکند.
وی تاکید کرد: برخی از قاچاقچیان از ناوگان حمل و نقل عمومی برای قاچاق کالا استفاده میکنند یا از طریق پُست این اقدام صورت می گرفت که باید این منفذها شناسایی و مسدود شود.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردهای نفتی منطقه همدان نیز اظهار داشت: با توجه به ارزان بودن قیمت نفت سفید و عرضه آن لیتری ۳۵۰ تومان شاهد قاچاق آن به سایر مناطق هستیم.
امین روستایی افزود: البته در همدان با ارائه کارت هویتی نفت تحویل خانوارهای بدون گاز طبیعی می شود بنابراین قاچاق نفت به حداقل ممکن رسیده است.
وی ادامه داد: درباره گاز مایع و گازوییل نیز شاهد مشکلاتی هستیم برای مثال کپسول مایع بین ۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان در داخل کشور عرضه میشود.