به گزارش ایرنا نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی عصر پنجشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی بهسازی روستای «ضربعلی» بخش سامن بیان کرد: با وجود ظلم و ستم آمریکا علیه ملت ایران، تمامی تحریم ها، فشارهای اقتصادی و توطئه ها امروز شاهد بهره برداری از طرح های زیادی در سطح شهر و روستای کشور هستیم.
محمد کاظمی با بیان اینکه در انقلاب اسلامی تبعیض به ویژه بین مردان و زنان وجود ندارد، بکارگیری بانوان در عرصه مدیریتی کشور و امور اجرایی را از دستاوردهای مهم انقلاب و اهتمام دولت تدبیر و امید برشمرد.
وی گفت: افتخار می کنیم که نظام جمهوری اسلامی نظامی مردمی است و اگر خدمتی ارایه می شود، ترجیح می دهیم بیشتر در سطح روستاها باشد.
نائب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم با بیان اینکه همواره بانوان در کارهای اجرایی موفق تر از مردان عمل کرده اند بیان کرد: از ابتدای پیرزوی انقلاب تاکنون بانوان دوشادوش مردان گام برداشته اند.
کاظمی دهیار روستای «انوج» را نمونه بارز عملکرد موفق بانوان در کارهای اجرایی دانست و ادامه داد: روستاهای ملایر دهیاران موفقی دارند که امیدواریم در تمامی روستاها حرکت خوب دهیاران و شوراهای اسلامی روستا شاهد تحول به ویژه در عرصه اقتصادی باشیم.
وی بر لزوم حفظ و تقویت وحدت و انسجام موجود در این شهرستان تاکید کرد و افزود: مسئولان و مردم در نظام جمهوری اسلامی از یک جنس و از بین مردم هستند و تلاش آنها این است که خدمات را بیشتر در روستاها متمرکز کنند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی همچنین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را یکی از نهادهای مقدس توسط امام راحل عنوان کرد و گفت: نهاد بنیاد مسکن در 40 سال از عمر انقلاب بسیار موفق عمل کرده است.
کاظمی مدیرکل بنیاد مسکن همدان و ملایر و این مجموعه را مدیرانی جهادی و انقلابی دانست و اظهار داشت: طرح هادی و بهسازی در حجم بالایی از روستاهای ملایر در دست اجرا است و بیشتر افتتاح طرح های عمرانی در این ایام بهسازی روستایی است.
وی بهسازی روستایی را خدمتی ماندگار دانست و روند شتاب این اقدام عمرانی را مانع از مهاجرت روستاییان به شهرها عنوان کرد.
دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز حضور همیشگی مردم در عرصه های انقلاب را عامل مهمی در رسیدن به اقتدار و عظمت کنونی نظام جمهوری اسلامی دانست.
حجت الاسلام احد آزادیخواه گفت: انقلاب اسلامی افتخار دارد که خدمات را بدون منت به مردم در دورترین نقاط کشور ارایه کرده است و این خدمات همچنان تداوم دارد و شتاب گرفته است.
وی اهالی روستای «ضربعلی» و صفا و صمیمت موجود در این روستا را شایسته بهترین خدمات دانست و تاکید کرد: بهسازی روستا یکی از دغدغه ها و خواسته های مهم اهالی این روستا بود که امیدواریم هر چه سریعتر در مراحل اول و دوم اجرایی شود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس دهم تربیت و پرورش افراد نخبه و فرهیخته همچون روحانی روستای «ضربعلی» را از دستاوردهای انقلاب برشمرد که در راستای خدمت رسانی به مردم و ارایه خدمات مذهبی و فرهنگی و مشاوره اقدامات خوبی انجام داده است.
حجت الاسلام آزادیخواه با اشاره به تلاش های مستمر برای اخذ اعتبارات و جذب قیر رایگان برای آسفالت روستاها گفت: برای بهسازی این روستا اعتبار خوبی تامین شده که کوچکترین خدمت به اهالی روستا است.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر نیز بیان کرد: طرح بهسازی هشت روستای ملایر شامل ضربعلی، حسن آباد قشلاق، دشت آباد، توتل، انجیره، کنجدر، مهدویه و شوشاب با اعتبار 6 میلیارد ریال به طور همزمان آغاز شد.
داود سوری ضمن تقدیر از پیگیری نمایندگان، فرماندار ویژه ملایر و مدیرکل بنیاد مسکن در تامین اعتبارات لازم برای بهسازی روستایی افزود: سه هزار متر جدولگذاری با اجرای این طرح ها در هشت روستا اجرا می شود.
وی ادامه داد: از مجموع 203 روستا 113 روستا مشمول اجرای طرح هادی شده اند که تاکنون مرحله اول بهسازی در 71 روستا به اتمام رسیده و از این تعداد مرحله دوم بهسازی در 32 روستا نیز آغاز شده است.
مدیر بنیاد مسکن ملایر اظهار داشت: در 6 سال گذشته 6 هزار و 350 تن قیر در اختیار بنیاد مسکن ملایر قرار گرفت که از این محل 64 طرح آسفالت روستایی اجرا شد.
سوری گفت: حدود 64 درصد آسفالت روستایی این شهرستان در دولت تدبیر و امید اجرا شد که در مجموع 103 روستا را شامل می شود.
به گزارش ایرنا، در ایام دهه فجر همچنین طرح بهسازی و آسفالت روستایی 6 روستای ملایر با اعتبار 20 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
شهرستان ملایر دارای 208 روستای دارای سکنه است.
7528/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.