به گزارش خبرنگار ایرنا از پایگاه خبری اداره کل حفاظت از محیط زیست هرمزگان، این لاک پشت که از گونه های در حال انقراض می باشد ، توسط نیروهای یگان حفاظت محیط زیست هرمزگان و با همکاری گروه چستجوی نجات دریایی شهرستان بندرعباس در زیستگاه خود رهاسازی شد.
رئیس اداره محیط زیست در یایی هرمزگان پنجشنبه در این خصوص گفت: در بیومتری که توسط کارشناسان این اداره کل انجام شده ، مشخص گردید این لاک پشت از گونه لاک پشت های سبز بوده، طول لاک آن 52 و عرض آن 39 سانتیمتر و جنسیت آن نر تشخیص داده شده است.
افشین عسکری بیان داشت: لاک پشت های دریایی جزء رده خزندگان (Reptiles ) و موجوداتی با جثه ای بزرگ و با قدمت 275 میلیون ساله که از عصر دایناسورها تاکنون زندگی می کنند.
وی ادامه داد: لاک پشتان دریایی از گونه های حفاظت شده آبزیان در سطح جهانی محسوب می شوند .
لاک پشتهای دریایی معمولا درآبهای صاف و روشن ساحلی جزایر و قاره‌ها زندگی می‌کنند.
تاکنون هشت گونه از این آبزی در دریا‌ها و اقیانوس‌ها شناخته شده است که از این بین گونه‌های لاک پشتان سبز، سرخ، چرمی، عقابی و زیتونی در خلیج فارس و دریای زندگی می‌کنند.
در سواحل جنوبی ایران بیش از 50 زیستگاه اصلی برای لاک پشت‌های دریایی وجود دارد که محل چرا، جفت گیری و تخم ریزی آن‌ها می‌باشد بر اساس نتایج به دست آمده لاک پشت سبز و لاک پشت پوزه عقابی بیشترین تعداد لانه سازی یا به بیان دیگر بیشترین مناطق لانه سازی و تخم گذاری در ایران را به خود اختصاص داده است.
لاک پشت‌های دریایی خلیج فارس از گونه‌های کمیاب ودر حال انقراض اند و در فهرست سرخ محیط زیست جهانی قرار دارند.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی انتشاردهنده: خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.