به گزارش ایرنا، سعیدرضا شاه محمدی روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: این شورا به ریاست استاندار مرکزی و دبیری مدیرکل فنی و حرفه ای استان در خردادماه امسال فعالیت خود را آغاز می کند.
وی اظهار کرد: شورای ملی مهارت سال گذشته توسط نمایندگان مجلس به‌ منظور گسترش و اثربخشی آموزش و مهارت ‌آموزی مصوب شد و در 6 استان کشور فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی بیان کرد: نیازسنجی مهارت در این شورا با توجه به داشته ها و ظرفیت ها مورد بررسی قرار گرفته تا ارائه آموزش های مهارتی در راستای ایجاد اشتغال هدایتگری شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: این شورا، به توسعه اشتغال و حفظ شاغلان در بخش های مختلف تولیدی در سطح استان کمک خواهد کرد.
شاه محمدی افزود: توسعه آموزش در بخش های صنعت، دانشگاه و روستا در راستای عدالت اجتماعی از اولویت های هدفگذاری شده اداره کل فنی و حرفه ای استان در سال جاری است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: نهضت مهارت آموزی و برنامه ریزی در راستای پاسخگویی به نیازهای آموزشی، توسط فنی و حرفه ای انجام می گیرد.
شاه محمدی افزود: سند آموزش مهارت استان مرکزی در سال جاری براساس آمایش سرزمین تدوین خواهد شد تا آموزش های مهارتی در بخش های مورد نیاز به فراگیران ارائه شود.
وی اظهار کرد: ارائه آموزش های مهارتی براساس نیاز صنایع و به ویژه بنگاه های کوچک از دیگر برنامه های آموزشی فنی و حرفه ای استان مرکزی است.
وی با یادآوری اینکه، استان مرکزی به عنوان قطب صنعت کشور باید در ارایه آموزش های مهارتی سرآمد باشد، گفت: اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان آمادگی دارد تا نیاز آموزشی واحدهای صنعتی را برگزار کند.
شاه محمدی افزود: ارائه آموزش ها نباید براساس اقبال عمومی صورت گیرد بلکه با نیازسنجی و سیاستگذاری بلندمدت می بایست اثربخشی برنامه های آموزش محور را توسعه داد.
وی اظهار کرد: طرح ' ایران مهارت' سال گذشته با همکاری فنی و حرفه ای و آموزش و پرورش کلید زده شد که در این طرح دانش آموزان پایه های هفتم، هشتم و نهم 20 ساعت در دوره های آموزشی شرکت می کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: سال گذشته در بخش خصوصی 2 میلیون 500 هزار نفر ساعت و در بخش دولتی سه میلیون و 100 هزار نفر ساعت در دوره های مختلف آموزشی در این استان شرکت کردند.
شاه محمدی افزود: امسال پیش بینی می شود، پنج میلیون نفر ساعت با مشارکت 191 آموزشگاه فنی و حرفه ای در دوره های آموزشی شرکت کنند.
معاون آموزش اداره کل فنی و حرفه ای استان مرکزی نیز گفت: سال گذشته 2 هزار و 100 نفر کادر و سرباز در دوره های آموزش فنی و حرفه ای در راستای کسب مهارت شرکت کردند.
محمد جهانگیری افزود: طرح 'تعاون روستا' با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و محروم توسط فنی و حرفه ای استان در حال اجرا است.
وی اظهار کرد: آموزش در کانون مساجد استان نیز با بکارگیری مربیان فنی و حرفه ای در غنی سازی اوقات فراغت و در طول سال اجرا می شود.
191 آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان مرکزی فعالیت آموزشی دارند.
6991/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.