به گزارش خبرآنلاین، وی ادامه داد: در صورت عدم جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز ویا عدم تعیین تکلیف قانونی مستحدثات غیرمجاز طی سه سال از تاریخ ابلاغ این قانون، حسب مورد با دستگاه مسئول در امر ساخت و سازهای غیرمجاز مطابق با ماده 3 قانون حفظ کاربری اراضی و باغها مصوب 31/3/1374 و اصلاحات بعدی آن برخوردمی شود.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی خاطرنشان کرد: تامین موقت خدمات عمومی موضوع ماده مذکور با اخذ بهای حق انشعاب و اخذ تعهد رسمی که این امر حقی برای مشترکان ایجاب نمی کند، صورت خواهد پذیرفت و در صورت قلع و قمع مستحدثات، مبالغ دریافتی حق انشعاب مسترد می شود.
وی با بیان اینکه استفاده از برق به صورت غیرمجاز امری غیرشرعی و استفاده از اموال بیت المال است و با خاطیان به شدت از طریق مراجع قانونی برخورد می شود، اظهار کرد: 2425مورد انشعاب غیرمجاز در استان از ابتدای سال تاکنون شناسایی شده است.
مهندس شمسی تصریح کرد: وجود برق های غیرمجاز خسارات فراوانی را به اقتصاد ملی وارد و متاسفانه سبب هدررفت انرژی شده و استفاده کنندگان از برق های غیرمجاز در حاشیه شهرها بیشتر از سایر نواحی بوده است.
وی گفت: با برنامه ریزی های منسجم و هدفمند 6 اکیپ بازرسی برق در سطح استان با افرادی که به هر شکلی در انشعابات غیرمجاز دخیل هستند در چارچوب قانون برخورد جدی خواهند کرد.
مهندس شمسی تبدیل 369 برق غیرمجاز تبدیل به انشعابات مجاز، شناسایی 162 مورد کنتور دستکاری شده و تعویض 759 مورد کنتورهای معیوب، جمع آوری 839 مورد برق غیرمجاز از شبکه سیمی و 419 مورد برق غیرمجازشبکه کابل خودنگهدار و جمع آوری 2907 کیلوگرم کابل غیرمجاز را از جمله فعالیت های گروه بازوی برق عنوان کرد.
گفتنی است اعضای بازرسی ویژه برق متشکل از سیمبان، راننده، کارشناس برق، کارشناس حقوقی و پلیس است که در راستای صیانت از حقوق شهروندان و حفظ اموال بیت المال فعالیت می کنند.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 745943
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.