به گزارش ایرنا، باید عید را از سفره های هفت سین رنگین خود به سفره کارگران و تولید کنندگان ملی برد و نوروز 96 را با طعم ایرانی بودن آغاز کرد.
تمامی خرید های مورد نیاز نوروز، از هفت سین گرفته تا ماهی و آجیل و میوه و شیرینی، از دیرباز در کشورمان تولید می شده و در برخی موارد نیز قابلیت صادراتی دارد، پس چرا نباید این روزهای پایان سال با خرید کالای ایرانی، دست کارگران داخلی را به مهر فشرد و شادی نوروز را با دستان پینه بسته انان قسمت نکرد؟
از هفت 'سین' سفره هفت سین که شروع کنیم و نباید ظرفیت ها و موهبت های ایران چهار فصل را نادیده گرفت و سفره نوروز را با میوه های خارجی پرزرق و برق کرد کرد.
کفش و لباس نوروز که جز جدانشدنی خریدهای عید است و بی شک باید در سبد خرید بهاری قرار گیرد و کیف و کفش هایی از چرم اصیل ایرانی و لباس هایی که امروز کیفیت آن با برندهای معتبر برابری می کند.
قیمت هایی که خریداران را سرکیسه نمی کند و به بهانه خارجی بودن چندین برابر تولیدات مشابه و شاید بی کیفیت تر از تولید داخل عرضه نمی شوند.
این روزها که به پایان سال اقتصاد مقاومتی نزدیک می شویم، نمونه دیگری از نماد این مهم را که خرید کالای ملی است در پویشی ملی به اجرا بگذاریم و نشان دهیم اقتصاد و تولید ایران، ارزش حمایت مردمی را دارد.
حمایت از کالای ایرانی موجب امیدواری تولید کننده و تلاش انها برای ارتقا کیفیت کالا و خدمات می شود و امروز تولید کنندگان ملی بیش از هرچه به حمایت مردمی نیاز دارند.
مردم ایران اسلامی با حمایت از کالای داخلی، بهار 96 را بهار کالای ایرانی خواهند کرد و بقای تولیدات ملی با تداوم استقبال از کالای داخلی را تضمین می شود.
شرط بقای برند کالای ایرانی و حفظ و افزایش اشتغال در بنگاه های تولید، خرید ایرانی است، در حالی که تنها چند روز تا آغاز سال جدید باقی مانده، فرصت مناسبی است که با خرید کالای ساخت داخل سنت «نو نوار شدن» را به جای آوریم و به پیشواز نوروز با طعم کالای ایرانی برویم.

*** هر ایرانی باید خود را در برابر استقلال اقتصادی کشور مسئول بداند
امام جمعه ساوه گفت: هر ایرانی باید خود را در برابر استقلال همه جانبه به ویژه استقلال اقتصادی مسئول بداند چراکه اگر کشور اسلامی به دیگران وابسته باشد، نمی تواند دوام چندانی داشته باشد.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: رهبری در ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، اقتصاد درون زا را مورد تاکید قرار داده اند.
وی تصریح کرد: اقتصاد درون زا به منظور منزوی بودن و قطع رابطه با سایر کشورها نیست بلکه هدف این است که همه دستگاه ها به خارج از کشور و سرمایه گذاری خارج اتکا نداشته باشند.
امام جمعه ساوه گفت: در این راستا باید تولید داخل کشور به اندازه کافی باشد و همچنین کالای تولید شده نیز بازار فروش داشته باشد چرا که تولید و اشتغال 2 رکن اصلی اقتصاد مقاومتی است.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه استفاده از کالای ایرانی می تواند با 2 دیدگاه انجام شود، افزود: برخی از این حرکت به عنوان یک اقدام ملی یاد می کنند که بدون شک به نفع منافع کشور است و ارزش های دینی و انقلابی نیز با این دیدگاه موافق است.
وی ادامه داد: تبادل کالای خارجی تنها به مراودات اقتصادی محدود نبوده بلکه موجب نفوذ فرهنگی دشمن نیز خواهد شد که باید در این خصوص آگاه بود.
وی تاکید کرد: برای استقبال مردم از کالای ایرانی، تولیدکنندگان داخل باید همواره کیفیت محصول خود را ارتقا دهند و برخی پول پرستی و سودجویی ها کنار گذاشته شود تا با حذف قاچاق، ضربه های مهلک بر پیکره اقتصاد کشور نیز از بین رود.
حجت الاسلام حسینی بیان کرد: باید موانع پیش روی تولید کنندگان داخلی نیز برداشته شود و فرهنگ غلط 'چشم و هم چشمی'برای استفاده از کالاهای خارجی حذف شود.

***استفاده از کالای ایرانی سبب رقابت برای افزایش کیفیت محصولات تولید داخل می شود
معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه گفت: در صورتی که مردم از کالای ایرانی استقبال کنند، رقابت میان تولیدکنندگان برای افزایش کیفیت محصولات نیز مضاعف می شود.
محمد بهاروند افزود: استقبال نکردن از کالای ایرانی، موجب کاهش انگیزه تولید کنندگان می شود که این امر در طولانی مدت سبب وابستگی به تولیدات خارجی و فراموش شدن توانمندی های داخل خواهد شد.
وی راه اندازی پویش خرید کالای ایرانی را بسیار مثبت دانست و ادامه داد: این اقدامات فرهنگی باید ادامه دار باشد، تا به تدریج فرهنگ و نگرش مردم در خصوص استفاده از کالای تولید داخل تغییر یابد.
فرماندار ساوه اظهار کرد: امروز واحدهای تولیدی داخل کشور با وجود برخی مشکلات همچنان فعال هستند که استقبال مردم از محصولات این واحدها موجب تقویت و ماندگاری آنها می شود.
بهاروند تصریح کرد: تسهیلات ونق تولید نیز در راستای حمایت از تولیدات داخل پرداخت می شود که تاکنون بیش از 70 میلیارد ریال در این راستا به تولید کنندگان ساوه پرداخت شده است.
وی گفت: ساوه توانمندی های اقتصادی بسیاری دارد که باید ترویج و تبلیغات درستی برای معرفی آن صورت گیرد، چرا که تولیدات این شهرستان در حوزه های مختلف به خارج از کشور و سایر استان ها صادر می شود.
فرماندار ساوه افزود: از مردم درخواست می شود نوروز 96 را با خرید کالای ایرانی آغاز کنند تا علاوه بر داشتن سالی ایرانی، کارگران و واحدهای تولیدی نیز از این مهم بهره مند شوند.

***خرید کالای خارجی به معنای حبس سرمایه ملی است
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: خرید کالای خارجی به معنای حبس سرمایه ملی است و تک تک ایرانیان در حمایت از اقتصاد کشور رسالتی خطیر دارند .
محمدرضا منصوری افزود: با خرید هر کالای ایرانی بستری مناسب در حفظ و گسترش اشتغال جوانان ایجاد می شود و این گفتمان باید همه گیر شود که خرید کالای خارجی مشاغل کشور را محدود می کند.
وی با تاکید بر جلوگیری از کالای قاچاق و واردات بی رویه به کشور اظهار کرد: در برخی موارد، تعرفه اجناس خارجی کمتر از اجناس داخلی است که این امر به استقبال از کالای غیرایرانی دامن می زند و عاملی اساسی تضعیف توان رقابتی داخل است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تولید داخل تحت تاثیر مستقیم خرید کالای خارجی قرار می گیرد، ادامه داد: بسیاری از اجناس چینی با برندهای ترک به مردم عرضه می شود و خریداران تنها به دلیل نام یک برند، محصول را خریداری می کنند.
منصوری، توانمندی تولیدات داخل به ویژه در حوزه لوازم خانگی و پوشاک را مثبت ارزیابی کرد و گفت: جریان سازی فرهنگی در حمایت از تولید داخل نیازی پایه است و مردم باید علاوه بر شناخت تولیدات داخلی، برای خرید و تبلیغ آن حساس باشند.
وی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی نیز از پرداخت تسهیلات با سود کم به تولید کنندگان حمایت کرده است چرا که سود 25 درصدی تسهیلات تولید نمی تواند با سود یک یا 2 درصدی تسهیلات در کشور چین و قیمت اجناس این کشور رقابت کند.
منصوری، طرح اهداء کارت 100 میلیون ریالی خرید جهیزیه ایرانی را اقدامی مثبت در راستای تبلیغ و حمایت از تولیدات داخل دانست و گفت: این اقدامات باید به صورت مستمر اجرایی شود.

*** خرید کالای ایرانی حمایت همه جانبه از کارگران داخلی است
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت ساوه گفت: خرید کالای ایرانی حمایت همه جانبه از کارگران داخلی و از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی است.
رضا ساسان فر افزود: دوام اقتصادی جامعه پیوستگی تنگاتنگی با حمایت از تولیدملی دارد و چنانچه این مهم در کشور نهادینه شود مشکل بسیاری از واحدهای تولیدی نیز برطرف می شود.
وی اظهار کرد: فرهنگ نادرستی از سال های گذشته مبنی بر کیفیت بالاتر کالاهای خارجی در کشور رایج شده و این در حالی ست که کالاهای تولید داخل با نمونه های خارجی رقابت می کند.
وی، با تاکید بر اصلاح این فرهنگ توسط تمامی مردم و مسئولان ادامه داد: شهرستان ساوه در تولید شماری از اقلام مورد نیاز اساسی در حوزه های غذایی، نساجی، لبنی و مواد شوینده خودکفا شده و باید فرهنگ سازی لازم برای استفاده از این تولیدات ترویج شود.
ساسان فر گفت: در شرایط فعلی برخی شرکت ها و واحدهای تولیدی مشکل نقدینگی دارند و دولت باید با تزریق تسهیلات به آنان کمک کند.
وی افزود: در حالی که بسیاری از تولیدات نساجی از چین و کشورهای آسیای شرقی ودر برخی موارد به صورت قاچاق وارد کشور می شود، بهترین واحدهای نساجی در کشور و شهرستان ساوه فعال هستند و مردم باید با خرید محصولات متنوع و با کیفیت این واحدها، حمایت از تولید ملی را وظیفه ای همگانی تلقی کنند.
وی، همچنین جلوگیری از ورود و استفاده کالای قاچاق را عامل مهمی در راستای رونق تولیدات ملی دانست و بیان کرد: استقبال مردم از این کالاها، موجب افزایش ورود آن به کشور می شود.
وی ایجاد پویش ' خرید کالای با کیفیت داخلی ' را اقدامی پسندیده دانست و گفت: مردم با اعتماد خود به کالای ایرانی و استفاده آن، بهترین ابزار برای مقابله با ورود کالای قاچاق و حمایت از کارگران زحمتکش داخل کشور هستند.

***محصولات با کیفیت داخلی قدرت رقابت پذیری با نمونه های مشابه خارجی را دارند
یک تولید کننده محصولات پزشکی و بهداشتی یکی از اصلی ترین مشکلات صنایع داخل را استقبال نشدن از کالای تولیدی دانست و گفت: فرهنگ استفاده از محصولات با کیفیت داهلی باید در میان مردم نهادینه شود.
محمد ضیایی اضافه کرد: بسیاری از تولیدات داخلی کیفیت بالایی دارد اما به دلیل اینکه حساسیت استفاده از تولید داخل در جامعه ایجاد نشده، تولیدکنندگان با استقبال مردم مواجه نمی شوند که در این خصوص رسانه ها نقش مهمی دارند.

***استقبال از کالای خارجی و اجبار فروشنده به تبلیغ این کالاها
یکی از فروشندگان معتبر پوشاک سطح شهر ساوه نیز گفت: در بسیاری از موارد ثابت شده که کالاهای ایرانی علاوه بر کیفیت بهتر، قیمت مناسب تری نسبت به جنس مشابه خارجی دارد اما برخی خریداران، این قیمت ارزان را نبود کیفیت تلقی کرده و از خرید تولید داخل سر باز می زنند.
اعظم کارگر ادامه داد: خرید و استفاده از کالای خارجی به فرهنگی غلط در جامعه تبدیل شده و بسیاری از جوانان، خرید کالا به وی‍ژه پوشاک تولید داخل را به نوعی دور از شان می دانند.
7269/3075/الهام بابایی *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده اصفهانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.