به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، سید «فرشاد میرداودی» افزود: سرعت تشخیص تب بهوسیله این تجهیزات در کمتر از یک ثانیه به ازای هر نفراست و دقت بالا، شناسایی هوشمند برای فعال سازی، ثبت و نمایش تمامی افراد بررسی شده، قابلیت صفر کردن اتوماتیک و دستی شمارنده بعد از پنج رقم بخشی از قابلیتهای استند دیجیتال لیزری تشخیص ویروس کرونا است.
وی اظهار داشت: توان نمایش دقیق دما و رطوبت محیط برای تنظیم دقیقتر از سنسور اصلی، قابلیت اتصال به دیوار و استفاده بر روی پایه، طراحی ساختار بهصورت دایم کار و امکان تنظیم دامنه تشخیص تب از دیگر قابلیتهای استند دیجیتال لیزری تشخیص ویروس کرونا است.
رییس روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: استند دیجیتال لیزری تشخیص کرونا باز از دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان استاندارد، پارک علم و فناوری و مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان مرکزی (واحد فناور رباتیک) مجوز و تایید دریافت کرده است.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.