به گزارش ایرنا، «داود غیاثی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بخش عمده ای از این پروانه های ساخت منجر به انعقاد قرارداد با بانک شده و تسهیلات خود را دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: عملیات ساخت ۵۰۰ واحد از مجموع پروانه های صادر شده آغاز شده، ۴۰۰ واحد در شرایط آرموتور بندی هستند و ۱۰۰ واحد نیز اسکلت سازه را تکمیل می کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی بیان کرد: سهمیه این استان در مرحله نخست پرداخت خسارت به خانه های تخریب شده شهری ۲۵۰ واحد مسکونی با ۵۰ میلیون ریال تسهیلات و ۱۲۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض است که تا کنون ۱۳۰ پروانه ساخت صادر شده است.
غیاثی اضافه کرد: سهمیه پرداخت خانه های روستایی تخریب شده نیز یک هزار و ۵۵۰ واحد با ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات و ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض بود که تا ۲ هزار و ۱۰۰ پروانه صادر شده و از این تعداد نیز ۹۵ درصد منجر به عقد قرارداد با بانک های عامل شده است.
وی، سهمیه استان مرکزی در پرداخت هزینه تعمیرات خانه های روستایی و شهری در استان را ۱۰۰ واحد عنوان کرد و گفت: سقف تسهیلات این بخش نیز ۱۵۰ میلیون ریال و ۵۰ میلیون ریال بلاعوض بود که تا کنون ۱۳۵ پرونده عقد قرارداد شده است.
سیلاب بهار امسال استان مرکزی به بیش از پنج هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی شهری و روستایی این استان آسیب جدی وارد کرد.
۳۰۱۷/۶۰۱۳/