به گزارش ایرنا، «غلامرضا صادقیان» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: ارزش ریالی هر یک از گریدرهای تولیدی در شرکت هپکو بیش از 10 میلیارد ریال برآورد می شود.
وی اظهار داشت: گریدر یکی از محصولات استراتژیک شرکت هپکو اراک است که به تازگی مذاکراتی در خصوص عملیات فروش این محصول از سوی یک شرکت اروپایی با نشان تجاری هپکو انجام شده است.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک بیان کرد: بر اساس مذاکرات انجام شده شرکت موظف به انتقال تکنولوژی گریدر به شرکت اروپایی شده و در مقابل شرکت اروپایی نیز موظف شده که ساخت لودر با نشان هپکو انجام گیرد.
وی اضافه کرد: علاوه بر تامین بازار ماشین آلات راهسازی داخل کشور، صادرات این محصولات نیز در دستور کار مدیریت هپکو قرار گرفته و مطالعاتی نیز در خصوص بازار مصرف ماشین آلات راهسازی در کشور عراق نیز انجام شده است.
صادقیان گفت: تعمیر و نگهداری کرین های 80 تا 120 تن سازمان بنادر کشور، تامین خطوط تولید و ماشین آلات معادن و ساخت ماشین آلات و خودروهای نیمه سنگین از دیگر برنامه های مدیریت هپکو است که در سه سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده است.
وی افزود: واحد تولیدی هپکو نشان تجاری شرکت های اروپایی را حفظ می کند و به هیچ عنوان ماشین آلات هپکو با نشان تجاری شرکت های چینی به فروش نمی رسد.
مدیرعامل شرکت هپکو افزود: هم اکنون شرایط تولید در هپکو فراهم شده و تنها یک ماه از حقوق کارکنان معوق است که تا پایان آذرماه امسال به روز می شود.
وی بیان کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور پرداخت 900 میلیارد ریال تسهیلات را برای هپکو مصوب کرده بود که با پیگیری های مدیریت این شرکت و مدیریت ارشد استان و بدنه مدیریتی کشور هم اکنون 170 میلیارد ریال از این تسهیلات دریافت شده و در جهت تامین مواد اولیه به کار گرفته شده است.
صادقیان افزود: با وجود اعمال تحریم ها، شرایط واردات مواد اولیه به شرکت هپکو فراهم شده و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی ادامه داد: ارزش هر سهم کارخانه هپکو از 540 ریال در تیرماه به سه هزار 100 ریال رسیده و این مهم نوید بخش روزهای خوب برای هپکو است و در دهه فجر امسال جشن تولید هپکو به اتفاق خانواده های این شرکت برپا می شود.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک در خصوص حکم قضایی تعدادی از کارکنان هپکو نیز گفت: دادگستری کل استان مرکزی همکاری های بسیاری در این خصوص با مجموعه هپکو داشته است.
شرکت هپکو در سال 1351 در زمینی به وسعت 90 هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی تاسیس و از سال 1354شروع به فعالیت کرد.
شرکت هپکو اراک در حال حاضر 25 نوع ماشین آلات راه سازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی از جمله ژاپن، آلمان، سوئد تولید می شود.
کارخانه هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال 1385 به بخش خصوصی واگذار شد.
از دی ماه سال 95 بازگرداندن این کارخانه به سازمان خصوصی سازی ایران پیگیری شد تا اینکه پیشنهاد واگذاری این کارخانه به شرکت هیدرواطلس ساوه عنوان و بهمن ماه همان سال، قطعی شد.
پس از عملکرد نامناسب یکساله این شرکت خرداد ماه امسال از سازمان خصوصی سازی بازگردانده شده و مدیریت جدید واگذار شد.
3017/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.