به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل قادری فر روز چهارشنبه در آئین افتتاح همزمان مراکز رشد و نوآوری دانشگاه پیام نور در مراکز هفت استان کشور در ساری افزود : توسعه زیست بوم و اکوسیستم نوآوری و کسب و کار‌های دانش بنیان به عنوان یک برنامه مهم امسال در دستور کار ما قرار دارد.
وی لازمه عبور از اقتصاد نفتی را توجه ویژه به اقتصاد دانش بنیان دانست و تاکید کرد: امروز با بستر فناوری اطلاعات و خدماتی که از این بستر داده می شود، شاهد فعالیت شرکت های نوپای قوی در کشور هستیم که بویژه در حوزه حمل و نقل درون شهری ، حمل و نقل بار، گردشگری و زیارتی به سرعت رشد کرده‌اند.
قادری فر افزود: همسو با برنامه محوری اقتصاد مبتنی بر فناوری و توسعه کسب و کار‌های نوپا، این کسب و کارها به حوزه هایی مانند سلامت، انرژی، فناوری‌های پیشرفته، ژنتیک و زیست فناوری نیز ورد کرده و امسال توجه جدی در این زمینه ها داشته اند.
وی با اعلام این که امسال به توسعه کسب و کارهای نوپا در حوزه فناوری توجه بیشتری می شود، گفت: شهر هوشمند، حمل و نقل، گردشگری ، سلامت و حتی موضوعاتی مانند آلودگی ریزگردها، خشکسالی، محیط زیست، زمینه‌های کسب و کاری مناسبی را برای توسعه این کسب و کارها ایجاد می کنند.
** فعالت 19 صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر در کشور
رئیس مرکز توسعه فناوری­های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین از گسترش فعالیت صندوق‌های سرمایه گذاری جسورانه (خطرپذیر) در کنار سرمایه گذاری های موجود خبر داد و گفت که هم اکنون 19 صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر در کشور فعالیت دارد.
وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان به منظور دسترسی به سرمایه با سازمان بورس و فرابورس توافق هایی انجام می دهند که وجود صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه و خطرپذیر در بورس می تواند به این شرکت ها در دستیابی به سرمایه کمک کند.
قادری فر گفت: شرکت های دانش بنیان از این طریق علاوه بر سرمایه گذاری در بورس، به عنوان شرکت‌های سهامی قادرند در فضای بورس کسب و کارشان را توسعه دهند.
6990/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.