استاندار مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : برجام ، برنامه صهیونیستی - عربی پیرامون ایران هراسی را در جهان از بین برد و جان دوباره ای به مبادلات بین المللی ایران با جهانیان بخشید.
محمد اسلامی افزود : تا پیش از برجام ، همواره کشورهای آمریکایی و اروپایی با همکاری شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه هایی را علیه دستاوردهای فناوری هسته ای ایران با اتهام ساخت سلاح اتمی تصویب می کردند.
وی گفت : در پسابرجام با به رسیمت شناخته شدن دستاوردهای هسته ای ایران ، اهرم فشار و تحریم از سر راه برداشته و گشایشی در مبادلات اقتصادی و تجاری با کشورهای جهان ایجاد شد.
استانداران مازندران اظهار داشت : کشورهای جهان در پسابرجام برای مبادلات تجاری با ایران منعی نداشتند و این خود باعث شد تا روابط ما در سطوح بین المللی افزایش یابد و کشورها نیز براساس منافع ملی خودشان روابط با ایران را ترسیم کردند.
** برهم خوردن انسجام بین المللی در پسابرجام
استاندار مازندران گفت : در پسابرجام انسجام بین المللی ضد ایرانی از دست دشمنان ما به خصوص صهیونیست ها و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس خارج شد و جو سنگینی که بر دوش ایران بابت اتهام رسیدن به سلاح اتمی وجود داشت، برداشته شد.
وی افزود : مذاکرات برجام با رای جمهوری اسلامی شکل گرفت و به اهدافی که از پیش تعیین شده بود، رسید و در شرایط فعلی نیز پایبندی کشورها به این توافق و یا عدم پایبندی آن مشکلی را ایجاد نخواهد کرد.
او ادامه داد : چنانچه برجام به دلیل بدعهدی آمریکا و کشورهای همپیمانش ادامه دار نباشد ، باز هم جمهوری اسلامی ایران به اهدافش رسید و دست این کشورها برای اتهام مجدد به ایران در تولید سلاح اتمی خالی شد.
** دستاورد برجام با حمایت رهبری
رئیس خانه احزاب مازندران هم گفت که دستاوردهای مثبت برجام که در دولت تدبیر و امید با حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام شد ، قابل انکار نیست.
مصطفی سوادکوهی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : نباید به بهانه بدعهدی آمریکا ، تمام دستاوردهای مثبت برجام که با زحمات و تلاش های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به دست آمده ، زیر سئوال برود.
وی ادامه داد : اگر رئیس جمهوری آمریکا حتی بخواهد از برجام خارج شود، به این بهانه نباید با زیر سئوال بردن دستاوردهای مثبت برجام ، مسایل حاشیه ای را مطرح کنیم که وفاق و همدلی را در کشور از بین ببرد.
** انسجام داخلی برتر از برجام
رئیس خانه احزاب مازندران گفت : کشور ما در حدود 40 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی کوران های سختی را پشت سرگذاشت و در تمام این سختی ها نیز سربلند بیرون آمدیم.
وی افزود : شرایط بین المللی به گونه ای رقم خورد که انسجام و وحدت داخلی ما مهم تر از برجام است و هر تصمیمی که برای نقض این توافق از سوی کشورهای 1+5 گرفته شود، انسجام داخلی را افزایش می دهد.
وی ادامه داد : تحریم دشمنان تا مادامی که وحدت ملی در کشور حول محور ولایت فقیه وجود دارد ، خللی ایجاد نخواهد کرد و مردم شرایط کشور را درک می کنند.
** اتحاد ملی
دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران هم گفت : برجام در راستای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر نرمش قهرمانانه با تلاش دیپلماتیک دولت تدبیر و امید شکل گرفت.
محسن صفرپور افزود : برجام اگر چه با بدعهدی برخی از کشورها از جمله آمریکا رو به رو شد ، ولی دستاوردهای زیادی را برای کشور داشت و امید دوباره به ایران بخشید.
وی ادامه داد : امروز با برجام یا بدون برجام آنچه برای ما مهم است ، حفظ اتحاد و انسجام داخلی است و با وحدت ملی داخلی هیچ تهدیدی نمی تواند به کشور آسیب بزند.
** تند شدن توسعه با برجام
رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی مازندران هم گفت : برجام اگر چه توافق سیاسی بین ایران و کشورهای 1+5 بود ، ولی جاده توسعه اقتصادی کشور را هموار کرد.
عبدالله مهاجر افزود : ما نباید رفع تمام مشکلات اقتصادی کشور را در برجام بیابیم و باید از فرصت ایجاد شده به سود کشور بهره بگیریم.
وی ادامه داد : ما برای رشد و توسعه کشور با نگاه اقتصاد مقاومتی هم نیازمند ارتباط با کشورهای دیگر بر اساس اصول سیاست خارجی هستیم و هم نیاز به حمایت از تولید داخلی داریم.
دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مازندران گفت : دولت تدبیر و امید با حمایت و درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی و بهره گیری از دیپلماسی قهرمانانه ، سنگی را جلوی پای ملت و عزت کشور گذاشته شده بود ، با برجام برداشت.
وی افزود : اگرچه کارشکنی آمریکا اجرای برجام را مطابق با قراردادهای متداول تا حدی با انحراف مواجه کرد ، ولی با اجرایی شدن آن فرصت مناسبی برای کشور ایجاد شده است .
مهاجر گفت : نباید تمام مسایل کشور را به وجود برجام گره بزنیم و این کار اتحاد داخلی را از بین می برد و باعث ضربه وارد شدن به کشور خواهد شد.
** تغییر فضای عمومی دنیا در برجام
نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندورد در مجلس شورای اسلامی هم گفت : برجام فضای عمومی دنیا را نسبت به ایران تغییر داد و اثرات روانی بین المللی این فضا تغییر نگرش نسبت به جمهوری اسلامی در منطقه بود.
علی اصغر یوسف نژاد افزود : در پسابرجام فضای عمومی بین المللی و منطقه ای نسبت به ایران تغییر کرد و با برداشتن تحریم از لحاظ اقتصادی اثرگذاری خوبی صورت گرفته است.
وی ادامه داد : نگاه صفر و 100 نسبت به برجام از سوی مخالفان و موافقان آن به نظر می رسد تا حد زیادی بیراهه رفتن است و نگرش واقع بینانه نسبت به این توافقنامه این است که اثرات مثبت اقتصادی و سیاسی را برای کشور به ارمغان آورده است.
یوسف نژاد اظهار داشت : ما باید در برجام اتحاد خود را حفظ کنیم و اجازه بدهیم که نیروهای دانشگاهی ، آگاهان به مسایل هسته ای و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به این فرایند سیاسی روشنگری به مردم داشته باشند و واقعیت ها را بیان کنند.
6982/1654/1772
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.