به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمد اسلامی روز پنجشنبه در شوراهای آموزش و پرورش مازندران در اردوگاه بادله افزود : حق نداریم در چارچوب سنتی آموزشی یا مدیریتی بسته عمل کنیم که که این مساله موجب تداوم مشکلات دست و پاگیر استان به رغم تمام ظرفیت ها شود.
وی ادامه داد : باید حواسمان به سرکوب نشدن استعدادها باشد، برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان انسان های فرهیخته را باید به مشورت و یاری گرفت تا علم به ثروت تبدیل شود.
استاندار مازندران گفت : پرورش استعدادها و زمینه سازی برای شکوفایی آنها وظیفه نظام تربیتی است، سهم تکنولوژی در ساخت مصنوعات امروز قابل قیاس با گذشته نیست که این ریشه در مغز، استعداد و توان مدیریتی پرورش دهنده دارد.
وی بر اهمیت مقوله پژوهش و تحقیق تاکید کرد و افزود : باید خوب و هدفمند پژوهش انجام دادن را در مسیر پیشرفت کشور به کار ببریم که این مساله نیز نیاز به تدبیر و فکر مدیریتی دارد .
استاندار مازندران گفت : 26.2 جمعیت کشور روستایی هستند اما جمعیت روستایی مازندران 46.2 درصد است که بالاترین نرخ در کشور است.
وی ادامه داد : برخی شهرستان های ما در استان 60 درصد روستایی و با کسب و کار اقتصاد روستایی هستند .
اسلامی توجه به استعدادهای استان در تمام زمینه ها و شناسایی و پرورش آنها را الزامی برشمرد و گفت: نسل آینده ما باید ظرفیت های استان را بدانند و در راه توسعه منطقه تحصیل کنند و به سمت اقتصاد شکوفا حرکت کنند.
استاندار مازندران گفت : برای برون رفت مازندران از مشکلات پیش رو ، اتاق فکری از اندیشمندان تشکیل شد .
خبرنگار : رضا غلامی ** انتشاردهنده : حسن فلاحتی
7335/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.