گفته می شود این افراد برغم تمایل قلبی به تحصیل به خاطر مسائل شخصی چون ازدواج، کار و مسائل مالی از تحصیل در مقطع متوسطه بازماندند.
اسفندیار نظری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید یک هزار و 200 دانش آموز بازمانده از تحصیل در مقطع متوسطه در مازندران شناسایی شده که بیشترین علت ترک تحصیل این دانش آموزان ازدواج زود هنگام دختران و دانش آموزان کار است.
وی بر ضرورت جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل تاکید کرد و افزود: به تمامی مناطق اعلام شده برای پیشگیری از بازماندگی از تحصیل دانش آموزان، معاونان آموزش و پرورش پایش نفر به نفر را در سطح شهرها و روستاهای مازندران انجام دهند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته یکهزار و 700 نفر بازمانده از تحصیل در مازندران شناسایی شده بودند، گفت: از این تعداد یک هزار و 650 نفر در مدارس از راه دور و شبانه روزی استان جذب شدند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به تحصیل 537 هزار دانش آموز در سالجاری گفت: در حال حاضر پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی در استان 100 درصد، متوسطه اول 98.5 درصد و متوسطه دوم 91.5 درصد است.
وی به کمبود نیرو در سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: امسال افزایش دانش اموزان بالغ بر 15 هزار نفر درپی اجرای نظام آموزشی 3-3-6 و اضافه شدن دوره آموزشی هنرستان ها از 2 سال به سه سال را تنها در حوزه فنی و حرفه ای شاهد بودیم.
وی ادامه داد: از سوی دیگر امسال با رشد حدود 3 درصدی جمعیت دانش آموزی مواجه هستیم که تنها در حوزه ابتدایی با افزایش پنج هزار نفر به 45 هزار دانش آموز رسید.
نظری همچنین با اشاره به بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان با اجرای سند تحول بنیادین گفت: امسال آموزش و پرورش مازندران با چالش کمبود نیروی انسانی یک هزار و 400 نفری مواجه شد.
وی تصریح کرد: امسال با استخدام 184 نفر نیروی انسانی براساس ماده 28 و جذب 500 نفر دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان، خرید خدمات و بسته حمایتی تا حدودی این مشکل رفع شد.
نظری خاطرنشان کرد: هم اکنون در حوزه فنی و حرفه ای نیز به 710 نفر نیروی انسانی نیاز است که تا هفت روز آینده نیز تامین خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران اظهار داشت: در حال حاضر با بکارگیری برخی از مدیران و معاونین برای تدریس بین 6 تا 8 ساعت، تمامی کلاس های مدارس استان معلم دارند.
نظری همچنین از فعالیت 800 مشاور در 2 مقطع متوسطه خبر داد و افزود: با توجه به ساختار جدید آموزشی 3-3-6 تمامی مدارس متوسطه اول مشاور دارند ولی در متوسطه دوم به ویژه شاخه کار و دانش با 80 درصد کمبود مشاور مواجه هستیم.
وی با اشاره به اجرای طرح ' ایران مهارت ' در 8 استان کشور از جمله مازندران به صورت پایلوت گفت: 50 درصد مدارس دوره متوسطه استان برای اجرای طرح ' ایران مهارت ' انتخاب شدند.
نظری ادامه داد: 20 هزار دانش آموز متوسطه اول پایه هفتم در طرح 'ایران مهارت' در طول 3 سال بین 60 تا 100 ساعت دوره آموزش مهارتی را به منظور ارتقای مهارت آموزی، هدایت تحصیلی و انتخاب شغل فرا خواهند گرفت.
استان مازندران بیش از 537 هزار دانش آموز دارد که در حدود چهار هزار مدرسه و 21 هزار کلاس درس در حال تحصیل هستند.
1295/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.