به گزارش خبرآنلاین لرستان، لیلا طاهری اظهار کرد: در چهار سال اخیر، ۴ مرکز روزانه و شبانه‌روزی توانبخشی در استان راه‌اندازی شده است که شامل مرکز توانبخشی مراقبتی بیماران روانی مزمن مردان در خرم‌آباد، مرکز توانبخشی کودک و خانواده کم‌شنوا و ناشنوا در شهرستان‌های کوهدشت و دلفان و مرکز روزانه مبتلایان به اختلالات طیف اتیسم در خرم‌آباد بودند.

وی ادامه داد: در همه مناطق روستایی استان در قالب برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه ۱۵ هزار معلول را شناسایی کرده‌ایم.

زمینه اشتغال ۲۳۰ نفر جوانان روستایی فراهم شد

معاون توانبخشی بهزیستی لرستان اضافه کرد: همچنین زمینه اشتغال ۲۳۰ نفر از جوانان تحصیل کرده ساکن در مناطق روستایی تحت عنوان تسهیل‌گر در برنامه CBR فراهم شده است.

طاهری بیان کرد: در این مدت زمینه اشتغال ۸۰۰ نفر از معلولین ساکن روستا در قالب پرداخت سرمایه کار، کمک‌های بلاعوض، برنامه استاد شاگردی، اشتغال دستمزدی و گروه‌های خودیار فراهم شده است.

وی اظهار کرد: اجرای طرح توانمندسازی گروه‌های مختلف معلولین از جمله طرح توانمندسازی معلولین ضایعه نخاعی، طرح توانمندسازی سالمندان و افراد کم‌شنوا در استان، راه‌اندازی اولین کارگاه تولیدی حمایتی تیپ دو در استان، پرداخت کمک هزینه پرستاری به ۸۴۹ نفر از بیماران ضایعه نخاعی و صدور ۹۰۰۰ کارت شناسایی الکترونیکی برای معلولین، پرداخت کمک هزینه کاشت حلزون به متقاضیان و ... از دیگر اقدامات حوزه توانبخشی بهزیستی استان بوده است.

پرداخت کمک هزینه مستمری به ۱۱۰ هزار نفر از معلولین تحت پوشش

معاون توانبخشی بهزیستی لرستان گفت: همچنین در این مدت کمک هزینه مستمری به ۱۱۰ هزار نفر از معلولین تحت پوشش سازمان بهزیستی استان پرداخت شده است.

۴۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1268440
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.