سهراب هادی عضو شورای برنامه ریزی و سیاست گذاری جشنواره یار و یادگار

یک رویداد زمانی که شکل می گیرد تا زمانی که نتواند از رابطه فی مابین خارج شود نمی تواند تاثیر اجتماعی داشته باشد به همین علت نیزنقش رسانه ها درانتقال مفاهیم بسیار موثر است . جشنواره ادبی و هنری" یارویادگار "برای سومین دوره درحال برگزاری است با توجه به کثرت جشنواره ها ،نوعی کم توجهی و کم تاثیری برای جشنواره ها شکل گرفته است اما موضوع این همایش و مفاهیمی که بیشتر از آبشار اندیشه ای حضرت امام سرچشمه می گیرد از نگاه اهل اندیشه و هنرو قلم مورد توجه است و فعالیت در این زمینه به ذات و به معنا کار بسیار ارزشمندی است اما چگونگی برگزاری و دقت به ظرائف و موقعیت آن همچنین توجه به کثرت و گستردگی ارتباط با جامعه ادبی و هنری و کسانی که در زمینه های خلاقیت فکری فعالیت دارند اعم از جوانان و هنرمندان حرفه ای اهمیت دارد .
طبیعتا زمانی که چنین رویدادی در جامعه اتفاق می افتد ما می توانیم دلبستگی گروهای هنرمند جامعه به خلق مفاهیم ارزشی جامعه را در یک فضایی مشترک کنار هم قرار دهیم. این موقعیت علاوه بر آنکه یک داوری و بررسی این آثار هنری است فضایی را فراهم می آورد تا خود این هنرمندان نیز موفق شوند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و در زمینه توانایی ها و قلمروهای فعالیت و خلاقیت ها یکدیگر را بسنجند. برگزاری دقیق و عادلانه داوری ها و ارزیابی ها نیز از جنبه های مهم این گونه رویداد ها و جشنواره هاست که تمام تلاش در شورای برنامه ریزی و سیاستگذاری جشنواره صورت گرفت تا این امر محقق شود. در انتخاب نگاه داوارن و ایجاد زمینه های ذهنی که معیارهای داوری بر اساس آن شکل بگیرد در عین حفظ ان گستردگی ارتباط با جامعه فکری و فرهنگی که مخاطب این همایش است تلاش شد تا نگاه داوری نیز یک نگاه چند وجهی باشد. برگزاری زیبا و ارزشمند منطبق با شان جامعه ایران و موضوعی که به آن پراداخته می شود نیز در این همایش دیده شده است.
جشنوراه ادبی و هنری یارو یادگار در واقع به دنبال این است که پیوند های میان نویسندگان و مخاطبین را فراهم آورد و همچنین ذکر خیری است از حاج احمد آقای خمینی که بنیان گذار موسسه و صاحب سر حضرت امام خمینی (س) و پیوند دهنده حضرت امام و جامعه ایران و جهان بوده اند و همچنین بزرگداشتی از همسر گرانقدر حضرت امام خمینی (س) و بانوی انقلاب اسلامی ایران است.
از نگاه من حضرت امام یک آیینه ای هستند صیقلی، بی گرد و غبار و در طول وعرض بی نهایت و در طرف دیگر نیز امت امام نیز یک آیینه ای هستند مسطح، شفاف و بی گرد و غبار ودر طول و عرض بی نهایت؛ زمانی که این دو آیینه روبروی هم قرار می گیرند این تصویر تا بی نهایت تکرار می شود. آن چیزی که مسیرحرکت انقلاب اسلامی را استحکام بخشید عبور بی نهایتی است که تفکر و اندیشه حضرت امام و باور مردم نسبت به حضرت امام داشت. باوری که حضرت امام به مردم داشتند و حقیقتی که ایشان با مردم در میان می گذاشت عامل این استمرار است و آن حقیقت چیزی نیست جز اسلام ظلم ستیز و اسلامی که مبتنی بر ذات الهی بشریت است. حالا بیان این حقیقت یک بیان هنرمندانه می خواهد.هنرمند کسی است که این مفهوم را ادارک کرده باشد وبه مخاطب ارائه دهد. این هنر به باورهای مردم استحکام می بخشد. ما نیازمند این هستیم که جامعه ایرانی یک جامعه باورمند باشد.هنر چیزی است که از مبداء پیدایش انسان با وی خلق شده و می تواند حقیقت انسان را در جستجوی یافتن خودش با مخاطب اش در میان بگذارد. این جستجو اگر برای یافتن آن حقیقت الهی باشد می تواند راهگشا باشد.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.