به گزارش ایرنا محسن شاهرضایی، سه شنبه در پنجمین همایش ملی پاسداشت نخبگی و نکوداشت مرتضی خوشخوی زهتاب، استاد علوم باغبانی دانشگاه شیراز و برگزیده جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان در شیراز، افزود: ایجاد تاریخ شفاهی برای نخبگان، به نوعی انتقال تجربیات این افراد به نسل های بعد خواهد بود و کمک قابل توجهی به انتقال علم به آیندگان می کند.
وی بیان کرد: اگر کشور در مسیر توسعه و پیشرفت علمی قرار گرفته این پیشرفت مرهون تلاش های استادان نخبه ای است که در مراکز علمی کشور در حال پرورش دانشجویان هستند.
شاهرضایی ادامه داد: اینگونه همایش ها که برای پاسداشت استادان نخبه پرور برگزار می شود باید در پی ایجاد الگو برای دانشجویان باشد.
رئیس بنیاد نخبگان استان فارس هم در این همایش گفت: تجلیل و تکریم از نخبگان، سرآمدان عرصه علم و فرهنگ کشور و پاسداشت خدمات این بزرگان به جامعه، وظیفه خطیری است که باید به نحو شایسته ای به انجام رسد و این افتخارآفرینان به عنوان الگو به جوانان کشورمان معرفی شوند.
حبیب شریف افزود: پنجمین همایش ملی پاسداشت نخبگی، با هدف تکریم و الگوسازی از 52 سال فعالیت های علمی، پژوهشی و اجرایی مرتضی خوشخوی، استاد برجسته علوم باغبانی دانشگاه شیراز و برگزیده جایزه علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان، برگزار شده است.
همچنین در این همایش نکوداشت، جمعی از مسئولان کشوری و استانی، استادان علوم باغبانی و دانشجویان استاد فرهیخته مرتضی خوشخوی زهتاب در باره ابعاد شخصیتی، فعالیت های علمی، پژوهشی و اجرایی این استاد برجسته سخنانی ایراد کردند.
در ادامه این آیین از کتاب زندگینامه استاد خوشخوی زهتاب، رونمایی و به وی لوح ارج نامه رئیس بنیاد ملی نخبگان اهدا شد.
کسب عنوان استاد نمونه کشوری، سرآمد آموزش کشور، مولف و پژوهشگر نمونه دانشگاه شیراز، کسب مدال انجمن بین المللی علوم باغبانی، عضویت در فرهنگستان علوم کشور و چاپ 125مقاله بین المللی بخشی از سوابق ارزشمند این استاد برگزیده جایزه علامه طباطبایی است.
ع.پ /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.