دکتر احمد حسین زاده دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: بیمارستان نمازی در محل فعلی فعال است و خواهد بود.
وی ادامه داد: پروژه بیمارستان محمد رسول الله(ص) که قبلا قرار بود با مشارکت بنیاد خیریه نمازی و به نام بیمارستان نمازی 2 احداث شود اکنون در قالب جدیدی از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال می‌شود ولی جایگزین نمازی نیست.
وی از خیران و نیک اندیشان خواست برای رفع نیازهای تجهیزاتی و نوسازی ساختمان و نیازهای درمانی بیمارستان نمازی مشارکت داشته باشند.
حسین زاده بیان کرد:مشارکت خیرین در پروژه‌های بیمارستانی کاری بزرگ و پسندیده است، بیمارستان نمازی بزرگترین بیمارستان فوق تخصصی در جنوب کشور است که بیمارانی از سایر استان‌ها و حتی بیماران خارج از کشور را پذیرش می‌کند و نیاز بیشتر به کمک خیرین و نیکوکاران دارد.
وی با بیان اینکه ماهانه بیش از 1500 عمل جراحی فوق تخصصی در این بیمارستان انجام می‌شود و این مرکز درمانی سالانه بیش از 300 میلیارد تومان هزینه دارد گفت: مشارکت نیکوکاران در تامین بخشی از این هزینه ها گره گشای مشکلات بیمارستان است.
رئیس بیمارستان نمازی شیراز اضافه کرد: بار پذیرش بیماران استان‌های جنوبی کشور بر دوش بیمارستان نمازی است این در حالی است که سرانه درمان بیماران در هر استان جداگانه تخصیص می یابد بنابر این بیمارانی که از هرمزگان، خوزستان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد به فارس می‌آیند و در بیمارستان نمازی بستری می‌شوند بار هزینه ای بیشتری برای ما دارند.
حسین زاده همچنین با بیان اینکه در شش ماه اول امسال بیش از یک هزار و 700 بیمار از سایر کشورها در بیمارستان نمازی پذیرش شده اند گفت: این موضوع بیانگر آن است که بیمارستان نمازی یک مرکز بین‌المللی در پذیرش بیماران است.
وی اضافه کرد: برخی از خدمات جراحی و پیوند از جمله پیوند مغز استخوان و جراحی های فوق تخصصی مغز و قلب در بیمارستان نمازی انجام می‌شود و سایر بیمارستان های فارس و جنوب کشور توان تخصصی ارائه این خدمات را ندارند.
مدیر بیمارستان نمازی شیراز نیز در این نشست گفت: دولت در قالب طرح تحول سلامت 400 میلیارد ریال برای بهبود فضای بیمارستان نمازی هزینه کرده و اکنون بخشی از بخش‌های این بیمارستان از جمله بخش کودک و نوزادان در منطقه جنوب کم نظیر است.
دکتر مهدی ماهر ادامه داد: بیمارستان نمازی دارای 58 بخش بستری فوق تخصصی است و خدمات جراحی قفسه سینه، قلب و عروق، ارتوپدی کودکان، صرع ، مغز و اعصاب، سکته مغزی از سایر بیمارستان های جنوب کشور در حالت حاد به این بیمارستان ارجاع داده می‌شود.
وی افزود: این بیمارستان از خدمات 450 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برخوردار است و 90 درصد از این استادان فقط در بیمارستان‌های دولتی بیمار می‌پذیرند.
محمد نمازی در سال ۱۳۲۹ خورشیدی بیمارستان نمازی را بنیان گذاشت و این بیمارستان از موقوفات نمازی است که اینک زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز اداره می شود.
عملیات اجرایی بیمارستان یک هزار و 200 تختخوابی شماره 2 نمازی شیراز، بیست و هفتم بهمن ماه 94 با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بزرگراه حسینی الهاشمی شیراز آغاز شد.
6113 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.