مجتبی میرحسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه امروزه در سفره گردشگری غذای محلی ارزش ویژه ای یافته است، اظهار داشت: ما با مفهوم جدید گردشگری غذا مواجه هستیم که بعد از اسکان دومین اولویت را در طراحی بسته های سفر به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از آیین ها، آداب، سنت‌ ها و رسوم رفته ‌رفته در حال فراموشی هستند با برگزاری این گونه جشنواره ها از نشستن غبار فراموشی بر میراث ماندگارمان جلوگیری و راهی برای آشنایی با خوراک اقوام ایجاد می شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: پخش زنده موسیقی محلی و استفاده از لباس‌ های سنتی شرکت ‌کنندگان و غرفه ‌داران در کنار اهداف فرهنگی و آموزشی مانند برگزاری رایگان کلاس‌ های آشپزی، بیان ویژگی های غذا، پیش غذاها و دسرهای مختلف نیز از دیگر بخش‌ های جذاب و پرطرفدار این جشنواره است.
میرحسینی ادامه داد: در این جشنواره اقوام مختلف از استان های کرمان و یزد خوراک‌ های بومی، نان ‌های محلی، پیش ‌غذاها و نوشیدنی‌ ها، میان ‌وعده‌ها و شیرینی های ویژه فرهنگ خود را در معرض دید علاقه مندان قرار ‌می دهند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه استفاده از وسایل و ظروف سنتی و دست‌ ساز برای آشپزی و ارائه غذا به تدریج در حال منسوخ شدن است در این جشنواره فرصتی برای جوانان کم سن ایجاد می شود تا با شرایط پخت غذاهایی که در قدیم از آن‌ها بهره می ‌بردند آشنا شوند.
میرحسینی گفت: برگزاری این جشنواره در برند سازی و شناسنامه دار شدن غذاهای محلی و معرفی ظرفیت های گردشگری سیستان و بلوچستان موثر است.
وی بیان کرد: انتخاب آشپز نمونه یکی دیگر از بخش‌ های مهم جشنواره ‌غذاست که در روز پایانی با حضور هیات داوران مطرح ملی انجام خواهد شد.
وی گفت: در تلاش هستیم تا با توجه به هم مرز بودن و همسایگی و اشتراکاتی که با کشورهای افغانستان، پاکستان، عمان و هندوستان داریم امکان عرضه غذای محلی و سوغات این کشورها به همراه اجرای موسیقی محلی آنان را فراهم کنیم.
7316**3042 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: محدثه حیدری گرجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.