عبدالله امیریان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کارگاه ارتقای کسب و کار محلی با همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی چابهار، دبیرخانه توسعه مدرسه تعاونی، تعاونی فرهنگی-آموزشی راه رشد، هتل ساحلی ونوس و منطقه آزاد چابهار همراه با استقبال خوب علاقه مندان از 27 آذر آغاز شده و تا 29 آذر ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: علاقه مندان از نخستین دوره این کارگاه که 22 و 23 مهر ماه برگزار شده بود نیز استقبال بسیار خوبی داشتند.
وی افزود: این کارگاه سه روزه در ادامه نخستین دور از سلسله کارگاه‌های آموزشی بلند مدتی است که برنامه ریزی شده برای شناسایی و گسترش ظرفیت‌ های محلی با هدف ایجاد اشتغال و درآمدزایی در سیستان و بلوچستان به ویژه شهرستان چابهار برگزار شود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی چابهار با بیان اینکه این کارگاهها در 2 حوزه گردشگری و صنایع دستی برگزار می‌ شود گفت: شناسایی ظرفیت‌های بومی برای ایجاد کسب‌ و کارهای محلی، آموزش افراد محلی علاقه ‌مند به فعالیت در حوزه گردشگری به عنوان راهنما و ارتقای کار سوزن‌ دوزان محلی برای حضور در بازارهای ملی و بین ‌المللی از جمله اهداف برگزاری این دورۀ آموزشی است.
به گزارش ایرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3042**3213 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.