علی ملاشاهی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس اعلام ایستگاه هواشناسی زابل سرعت فعلی وزش باد در این شهرستان 74 کیلومتر بر ساعت است.
به گزارش ایرنا هر ساله وزش بادهای 120 روزه در سیستان از نیمه دوم خرداد ماه آغاز می شود و با نوسان تا اوایل مهر ادامه دارد.
منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
وی افزود: وزش بادهای 120 روزه تا بعد از ظهر پنجشنبه در منطقه سیستان شدید است و روزهای جمعه و شنبه از شدت آن کاسته می شود.
وی ادامه داد: از روز یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده مجددا وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و در نقاط مستعد منطقه سیستان توفان گرد و خاک و حرکت شن های روان رخ می دهد و در مسیرهای ارتباطی شمال استان کاهش دید و اختلال در تردد پیش بینی می شود.
رئیس گروه پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان به افراد آسیب پذیر از جمله سالمندان، بیماران و کودکان توصیه کرد در زمان غبارآلود شدن هوا از ترددهای غیر ضروری در فضای باز خودداری کنند.
ملاشاهی گفت: روزهای پنجشنبه و جمعه در جنوب و ارتفاعات مرکزی سیستان و بلوچستان با تقویت جریانات مرطوب جنوبی در بعد از ظهر رشد ابر، رعد و برق، رگبار باران و باد شدید لحظه ای رخ خواهد داد.
وی افزود: با توجه به ماهیت توفان های تندری؛ جاری شدن روان آب، پرآب شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی و بارش تگرگ محتمل است.
وی تاکید کرد: بر این اساس توصیه می شود مردم از اسکان و تردد در بستر و حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری و در زمان وقوع رعد و برق از استقرار در فضای باز اجتناب کنند.
وی گفت: دریای عمان برای سه روز آینده مواج و متلاطم پیش بینی می شود.
سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومتر مربع (معادل 5/11درصد مساحت کشور) و 19 شهرستان و بیش از 2 میلیون و 800 هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که امکان دارد همزمان چندین پدیده از جمله توفان، بارندگی، سیل، خشکسالی و مواج شدن دریا را تجربه کند.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.