مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فضلاب کشور در این مراسم گفت: طرح یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی یک تحول عظیم در ارائه خدمات به مشترکان بویژه مشترکان روستایی است و مدیران استانی شرکت آب و فاضلاب باید از تمام ظرفیت‌های موجود در این طرح برای توسعه خدمات به مردم استفاده کنند.

حمیدرضا جانباز اظهار داشت: قانون بهینه سازی مصرف آب آشامیدنی شهرها و روستاهای کشور که تلفیقی از قانون تامین منابع مالی برای آب فاضلاب روستایی و قانون خشکسالی در کمیسیون عمران مجلس است با تمام توان در حال اجراست.

وی به طرح یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی نیز اشاره کرده و گفت: در این طرح قدرت تصمیم گیری مدیران افزایش یافته، محدودیت‌های اعتباری کاهش و بهره‌گیری از نیروهای توانمند و امکانات بیشتر محقق می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: تعیین تکلیف اموال اداری شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی در دستور کار قرار داشته و تا پایان سال یکپارچه سازی این شرکت‌ها تحقق می‌یابد.

وی افزود: پس از اجرای کامل طرح آبرسانی به روستاها، در گام بعد موضوع فاضلاب روستایی بویژه در مناطق بالا دست سدهای تامین کننده آب آشامیدنی و روستاهای دارای مشکل در دستور کار قرار خواهد گرفت.

جانباز گفت: در چارت جدیدی که برای شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌ها در نظر گرفته شده، یک قائم مقام و یک معاون بیشتر به این چارت افزوده شده که به تحقق اهداف شرکت کمک خواهد کرد.

وی خطاب به مدیر عامل شرکت‌های آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید از تمام ظرفیت‌های موجود مادی، انسانی و اعتباری برای توسعه و بهبود خدمات به مشترکان بویژه مشترکان روستایی استفاده شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خاطر نشان کرد: چارت سازمانی جدید که برای شرکت‌های یکپارچه آب و فاضلاب در نظر گرفته شد بصورت وظیفه‌ای تدوین شده و دیگر شاهدعناوینی چون معاونت شهری یا روستایی نخواهیم بود.

به گزارش ایرنا شرکت آب و فاضلاب روستایی و شرکت آب و فاضلاب شهری سیستان و بلوچستان ادغام شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.