ایوب کرد روز پنجشنبه در نشست بررسی سایت پلان پایانه مرزی ریمدان که با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه‌ها و ارگان‌های مستقر در مرز، کارشناسان دفتر فنی و امور پیمان‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه برای نخستین بار در کشور نشست استانی بررسی نحوه ساخت پایانه مرزی در سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گرفت باید از این فرصت برای رفع مشکلات احتمالی در دیگر پایانه‌های مرزی کشور و مدنظر قرار دادن تمامی ملاحظات آینده بهره گرفت.

وی با بیان اینکه بزودی با راه‌اندازی پایانه مرزی ریمدان شاهد افزایش تبادلات مرزی ایران و پاکستان خواهیم بود، افزود: اراضی واقع شده در این مرز مهم و استراتژیک به دلیل ملی بودن فرصت مطلوبی را برای محوطه سازی مناسب و در نظر گرفتن تمامی امکانات مورد نیاز دستگاه فراهم کرده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مرز محل تردد است نه توقف از مشاور طرح پایانه مرزی ریمدان خواست با الگوبرداری از پایانه‌های مرزی استاندارد و مدنظر قرار دادن نقطه نظرات کارشناسان دستگاه‌های مختلف استانی، زمینه را برای تردد روان کالا و مسافر در این پایانه مرزی فراهم کند.

وی تامین رفاه، آسایش مسافران و رانندگان با ملیت‌های مختلف از طریق بکارگیری تاسیسات و امکانات رفاهی، اجرای بهینه مقررات و هماهنگی میان ارگان‌ها و سازمان‌های متعدد مسوول، انسجام و نظم در عملیات و پیشگیری از اتلاف وقت مراجعان، تسهیل و تسریع در عبور و مرور در مرزها، ایجاد رونق اقتصادی و بهبود شرایط کسب و کار در منطقه را از جمله مهمترین اهداف ساخت پایانه مرزی ریمدان عنوان کرد.

کرد خاطر نشان کرد: مرز ریمدان فاصله کوتاهی با مراکز جمعیتی پاکستان دارد و می‌توان از این مرز علاوه بر واردات، صادرات و ترانزیت کالا برای تردد تعداد زیادی از زوار پاکستانی اماکن زیارتی کشور بهره گرفت.

به گزارش ایرنا پایانه مرزی ریمدان در شمال شرقی شهرستان چابهار واقع شده است که با توجه به موقعیت استراتژیک آن، نقش مهمی در افزایش مراودات و  تبادلات تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و پاکستان ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.