سلیم هوت روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سالجاری پس از پیگیریهای مستمر فرمانداری و مساعدت استانداری سیستان وبلوچستان توجه فراوانی برای تامین زیرساختهای مرز ریمدان شده بطوریکه برخی فعالیتها شامل ادامه دیوارکشی، محوطهسازی، جدولکشی و نوسازی داخل بازارجه و نصب برج نوری برای روشنایی در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی کامل مرز ریمدان و تامین تمام زیرساختهای آن منجر به اشتغال هزاران نفر میشود افزود: براساس اعتبارات تخصیص یافته سال گذشته پروژههای در دست اجرا بیشاز ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
مدیربازارچه مرزی ریمدان گفت: اعتبارات لازم در سالجاری تازه مصوب شده که امیدواریم با تخصیص کامل پروژهها به مناقصه رفته و پیمانکاران هرچه سریعتر آغاز بکار کنند.
وی بیان کرد: سال گذشته قسمتی از دیوار کشی بازارچه ریمدان به طول ۶۰۰ متر انجام شده و ادامه آن نیز امسال مجددا با تخصیص اعتبار در حال کار است.
هوت بر ساخت جاده دسترسی به مرز ریمدان تا چابهار بصورت بزرگراه، اتصال ریلی این مرز به بندر گوادر، نصب دکل تلفن همراه و ایرانسل و فعال سازی اینترنت همراه، آبرسانی شبانهروزی، تقویت شبکه برق، ایجاد امکانات رفاهی و ساخت مجتمع رفاهی شامل جایگاه سوخت، مسجد و رستوران برای پذیرایی،اقامت مسافران،تجار و رانندگان تاکید کرد.
وی تصریح کرد: مرز ریمدان بهترین نقطه برای صادرات و واردات میوه، موادغذایی، مصالح ساختمانی، دام زنده و فروش سوخت است.
مدیر بازارچه مرزی ریمدان با بیان اینکه از سال ۸۷ این بازارچه راهاندازی شده و فاقد هرگونه امکانات و زیرساختها بوده است افزود: در سال ۹۵ با پیگیریهای مکرر فرمانداری با رسمی شدن این مرز برای جابجایی کالا و مسافر بین ایران و پاکستان در محدوده بخش دشتیاری چابهار توسط دولت موافقت شد.
وی اتصال اینترانت به سامانه گمرگ بازارچه، افتتاح قرنطینه دامی و نباتی،استقرار ادارات و نمایندگی سازمانهای مرتبط در مرز و واردات انبه و دام از بازارچه مرزی ریمدان را از جمله مهمترین اقدامات سالجاری برشمرد.