فریبا برنایی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میزان استفاده از بانوان سیستان و بلوچستانی در مناصب مدیریتی ۱۲.۵ درصد بوده که استان بوشهر با ۱۸.۴ درصد در صدر این استان‌ها قرار دارد.

وی گفت: در دولت دوازدهم نیز براساس اعلام معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، سیستان و بلوچستان با ۲۰ مدیر پایه و میانی بالاترین آمار انتصاب بانوان را در بین استان‌های ایران به خود اختصاص داده است.

مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: از جمعیت ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفری این استان چیزی حدود ۵۰ درصد جمعیت یعنی یک‌ میلیون و ۳۷۳ هزار نفر را زنان تشکیل می‌دهند و در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سعی شده حق این زنان ادا شود، حضور زنان در پست‌های مدیریتی موجب تقویت بدنه اداری و چرخش نیرو میان نخبگان فارغ از نگاه‌های جنسیتی شده است.

وی با بیان اینکه نگاه استاندار سیستان و بلوچستان در استفاده از ظرفیت زنان در حوزه‌های مدیریتی بسیار مثبت بوده، بیان کرد: استاندار در استفاده از بانوان با ظرفیت و شاخص در حوزه مدیریتی تاکید دارد و با همین نگاه مثبت شاهد استفاده از بانوان در مناصب اداری و مدیریتی بوده‌ایم.

برنایی گفت: دولت موظف است تا پایان برنامه ششم توسعه سهم ۳۰درصدی زنان را در حوزه‌های مدیریتی محقق کند و در همین راستا استاندار تاکید دارد در انتصاب زنان به مولفه‌هایی مانند شایسته سالاری و تخصصگرایی و همسویی با سیاست‌های دولت توجه جدی شود.

وی با بیان اینکه صرفا به دنبال پرکردن صرف سهمیه زنان در عرصه مدیریتی نیستیم، افزود: نگاه ما اینست که زنان توانمند همسو با دولت در مدیریت‌ها بکار گرفته شوند اما کیفی سازی عملکرد زنان در حوزه‌های مدیریتی زمانی محقق خواهد شد که اجازه ورود آنان به مناصب مدیریتی داده شود تا با کسب تجربه، کارایی و بهره‌وری در مسئولیت‌ها افزایش یابد.

۹۹۲۳**۳۲۱۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.