به گزارش ایرنا محمدعلی موهبتی روز چهارشنبه در نشست کمیسیون اجرایی ایمنی و حمل و نقل سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به اینکه تصادف های جاده ای در استان از عمده ترین دلایل صدمه های جانی محسوب می شود باید تجزیه و تحلیل ها بدرستی در این حوزه انجام شود تا بتوان با ارائه راهکار در مسیر کاهش تصادفات گام برداشت.
وی قاچاق سوخت و انسان، برخورد با حیوانات نظیر شتر، تخریب دوربین های کنترل سرعت و سرقت علائم راهنمایی و رانندگی را از جمله مشکلات سیستان و بلوچستان در حوزه حوادث ترافیکی عنوان کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید از همه ظرفیت های استانی برای کاهش حوادث رانندگی استفاده کرد.
موهبتی بر انجام مطالعه ایمنی در راهها و استاندارد سازی آمارها تاکید کرد و گفت: این استان با داشتن 3.4 درصد جمعیت کشور بیش از 6.5 درصد تلفات تصادفات رانندگی را به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: برای رفع مشکلات حوزه ترافیکی علاوه بر جایگاه دادن به مردم و همراه کردن آنان با خود از طریق فرهنگ سازی، نیازمند هم افزایی دستگاهها نیز هستیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مهمترین اصل بقای هستی زمانی است که خود را جای دیگران قرار دهیم تا با اتخاذ تصمیمات مناسب در زمینه پیشگیری از معضلات گام برداشت.
باقر کرد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بر توجه جدی به ساخت بزرگراه، افزایش پایگاه های اورژانس جاده ای، اختصاص خودروهای مهار آتش در نخلستان ها و تامین نیروی انسانی مورد نیاز در اورژانس استان تاکید کرد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست گفت: هم اینک 139 پایگاه اورژانس در سراسر سیستان و بلوچستان فعال است که 29 مورد در حوزه شهری و 110 پایگاه در جاده های استان مستقر هستند.
دکتر فریبرز راشدی افزود: طبق برنامه با توجه به نیاز سیستان و بلوچستان باید 32 پایگاه اورژانس در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، 15 پایگاه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زابل و 38 پایگاه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر فعال شوند.
وی افزود: پایگاه های اورژانس استان با کمبود نیرو رو به رو هستند به طوری که در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان 88 نفر، دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر 130 نفر و دانشگاه علوم پزشکی زابل 30 نفر کمبود وجود دارد.
وی عدم آنتن دهی تلفن همراه در 80 درصد مسیرهای جنوبی سیستان و بلوچستان و 20 درصد مسیرهای شمالی استان و کمبود سوخت برای آمبولانس ها را از مشکلات پایگاههای اورژانس در استان ذکر کرد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: در هشت ماه نخست امسال 40 میلیون تردد در این استان ثبت شده که در این میان افزون بر 2 هزار فقره تصادف رخ داده است.
علی خانقائی افزود: 643 نفر در حوادث رانندگی این مدت سیستان و بلوچستان جان خود را از دست داده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 31 درصد افزایش تلفات نشان می دهد.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت ایمنی تردد انواع وسایل نقلیه در جاده ها سه هزار عدد کلاه ایمنی و برچسب شبرنگ مخصوص در میان راکبان موتورسیکلت، 550 عدد کپسول آتش نشانی و هزار و 800 مارکز شبرنگ مخصوص وانت بارها در این استان توزیع شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان توزیع 600 عدد مثلث خطر مخصوص ادوات کشاورزی برای تردد در جاده ها و راههای روستایی، صدور بیش از 23 هزار و 700 فقره برگه معاینه فنی، ایمن سازی 74 باب مدرسه روستایی در حاشیه جاده ها از طریق نصب تابلوهای مخصوص علائم ایمنی و نصب سرعت گیرها، آموزش بیش از 13 هزار و 800 دانش آموز مدارس حاشیه راههای سیستان و بلوچستان در زمینه تردد ایمن و فرهنگ ترافیک را از دیگر اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده این استان برای افزایش ایمنی تردد عنوان کرد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان وسیع ترین و پهناورترین استان کشور از نظر داشتن بزرگراه فقیرترین استان به حساب می آید به طوری که با دارا بودن 11.5 درصد گستره کشور تنها افزون بر 273 کیلومتر بزرگراه دارد.
پهناورترین استان کشور هنوز از نظر بزرگراه در فقر بسر می برد در حالی که بندر چابهار به عنوان یکی از کریدورهای اصلی جهانی و وجود افزون بر 10 بازارچه و گمرک مرزی در منطقه و انجام طرح های مهم اقتصادی نظیر پتروشیمی و کارخانه فولاد، ضرورت وجود راههای ارتباطی استاندارد را در این پهنه جغرافیایی جنوب شرق کشور اجتناب ناپذیر کرده است.
7316 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.